Adrian Enache: «Fiul meu are veleităţi de comentator sportiv»

enache12-13-vedete-enache-s.jpg

enache
David, fiul lui Adrian, ştie pe de rost toate transferurile şi clasamentele
Foto Arhivă Personală
Citeste tot despre: 

Adrian Enache (49 de ani) e mândru nevoie mare de David (10 ani), fiul lui şi al Iulianei Marciuc.

Dacă solistul jonglează bine cu mingea pe teren, Adrian făcând parte din echipa de fotbal a artiştilor, iată că aşchia nu sare departe de trunchi, căci şi fiul său este un pasionat al jocului cu balonul rotund:” Am purtat banderola de căpitan al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor timp de 20 de ani. Acum doi ani, i-am predat-o lui Andrei Ştefănescu, din trupa Alb Negru. Sunt golgheterul echipei, cu peste 300 de goluri înscrise. Iar fiul meu are veleităţi de comentator sportiv. Îi place foarte mult să comenteze meciurile de fotbal şi ştie totul despre transferuri şi clasamente. La cel mai recent meci al României, acela cu Grecia, a stat în cabina comentatorilor”, ne-a declarat Adrian, pe care îl veţi vedea, pe 12 septembrie, orele 20.00, la debutul noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Loading...
 
 

Citește și

  • Diana Enache poartă şi acum pe piele urmele nefericitului incident de anul trecut, care ar fi putut să o coste viaţa. Fata lui Adrian Enache a fost victima paznicului Ali Kanaan, cel care a atacat-o în urmă cu 14 luni, în locuinţa tatălui ei. Click! îţi arată prima poză cu sânul mutilat al tinerei!

  • Adrian Enache

    Energicul solist Adrian Enache (49 de ani) s-a dezlănțuit, zilele trecute, la o petrecere desfășurată în cadrul restaurantul Hotelului Turquoise din Venus. Luat de val, interpretul a început să spargă farfuriile din porțelan, moment în care patronul localului s-a schimbat brusc la față.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1