Enache are o fiică secretă? Dezvăluiri incredibile

adrian_enache.jpg

tanara adrian
Tânăra susţine că Adrian Enache este tatăl ei
Foto Arhivă personală

Bombă în showbiz! Adrian Enache are doi copii cu două femei, o fată şi un băiat, dar se pare că ar avea şi o fiică secretă. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru Kanal D.

Tănăra de 22 de ani a aflat în clasa a patra că Adrian Enache ar fi tatăl ei: ''Nu mi-am cunoscut tatăl. Din timpul sarcinii mama nu m-a vrut. Mi-a spus că familia ei nu a fost de acord. I-a zis că dacă vine cu mine acasă, ne omoară pe amândouă. A primit ameninţări, s-a mutat în alt oraş şi m-a născut, nu a putut să facă chiuretaj. Aşa am ajuns la o altă mămică, prin adopţie, pentru că mama biologică nu a vrut să mă ţină. Eram clasa a patra când am avut o discuţie şi mi-a spus că nu sunt fata ei biologică. Mi-a zis aşa: ''Când o să vrei să îţi cunoşti mama biologică, eu nu am nimic impotrivă''. Că ea mă va ajuta să o cunosc. Am înţeles că tatăl meu este Adrian Enache'', a spus fata, la Wowbiz.

''Am aproape 22 de ani. Am fost concepută primăvara, zic eu. M-am întâlnit cu mama mea. Deci, nu ştiu exact, ea mie mi-a spus că a fost fată mare. Am vrut să îmi spună cine e tatăl meu. Mi-a spus că nu mai ţine minte nimic despre el. Nici măcar cum îl cheamă . Ea lucra, atâta ştiu. Părinţii ei nu au fost de acord. Din ce am înţeles, Adrian ar fi fost primul bărbat din viaţa mamei mele. Nu a vrut să îmi dea detalii. Mama adoptivă mi-a descris-o pe mama mea biologică, ştiu că era o femeie foarte frumoasă, slabă, înaltă. Cred că semăn cu amândoi. Am câte puţin de la amândoi. Cea mai bună prietenă a mamei mele biologice i-a zis mamei mele adoptive că eu sunt fata lui Adrian Enache.''

iuliana-marciuc-adrian-enache.jpg

Iuliana Marciuc Adrian Enache
Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au o relaţie de lungă durată
Arhiva Click!

''Până acum nu m-am simţit pregătită. Abia la 19 ani mi-am cunoscut mama biologică. Deşi ştiam de la 10 ani. Mi-aş dori să îmi văd tatăl. Vreau şi eu să ştiu ce s-a întâmplat. Mama biologică mi a zis că bărbatul care a lăsat-o gravidă era un om violent. În momentul în care i-a zis că aşteaptă un copil, mi-a povestit că a lovit-o cu picioarele in burtă. Ceea ce nu cred, pentru că acum e căsătorită şi are o familie bazată pe o minciună. Eu cred că ea m-a minţit. Nimeni nu a ştiut că mai are o fată. Nu vrea să îl caut pe tatăl meu. Când a fost întrebată dacă sunt fata lui Adrian Enache, ea a spus simplu:''nu''. Eram de faţă. Nu a avut nicio reacţie. Sunt sigură că m-a minţit'', a dezvăluit presupusa fiică a lui Adrian Enache, în cadrul emisiunii Wowbiz de luni seară.

''Nu se leagă ce spune ea, spune că aş fi fost concepută vara, dar ea m-a născut iarna, în decembrie. Adrian este o persoană publică. Nu ştiu dacă este tatăl meu. Nu pot să simt că ar fi tatăl meu. Mă macină foarte mult. Am văzut asemănări dintre noi doi. Probabil ochii sunt cei mai asemănători. Sunt dispusă să fac testul ADN. Dacă testul nu va dovedi că sunt fata lui, o să merg mai departe. Vreau doar să îl văd, să vorbesc cu el, atât. Şi dacă vrea să facă testul'', a încheiat aceasta.

Adrian Enache (48 de ani) are un băieţel în vârstă de 8 ani cu prezentatoarea tv Iuliana Marciuc (47 de ani), cu care s-a logodit după 15 ani de relaţie. Din căsnicia anterioară, cu Corina, cântăreţul mai are o fiică în vârstă de 17 ani, pe Diana.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1