Adrian Daminescu: «Şi pentru Gabi Cotabiţă ne-am rugat şi Dumnezeu a făcut un miracol»

m14-actu-1-3col-cu-nevestele-mihai-constantinecsu-cu-actuala-si-cu-fosta.jpg

Actuala şi fosta soţie se roagă zi şi noapte pentru sănătatea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu (73 de ani) a înlăcrimat săptămâna trecută marii artişti ai showbiz-ului! Vestea că el a ajuns de urgenţă la spital şi că zilele sale ar fi numărate i-a şocat pe colegii de breaslă, aşa că au început să se roage pentru binele său. Actuala şi fosta soţie ale cântăreţului, Anastasia Lazariuc, dar şi Adrian Daminescu şi soţia sa, Dana, se roagă în fiecare zi.

Stresul, nopţile pierdute la concerte şi prin studiourile de înregistrări şi-au pus amprenta, în timp, pe starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! Asta pentru că lunea trecută cântăreţul a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Distruşi de durere, cei apropiaţi se roagă în fiecare zi pentru ca artistul să îşi revină. Adrian şi Dana Daminescu au ales să îi ceară ajutor lui Dumnezeu într-un cadru intim în speranţa că bunul lor prieten o să îşi revină printr-un miracol.

m24-actu-2-3col.anastasia-lazariuc-mihai-constantinescu.jpg

Anastasia Lazariuc şi Mihai Constantinescu s-au cunoscut la Chişinău şi se spune că ar fi avut o relaţie amoroasă

“Eu şi soţia ne rugăm pentru binele lui Mihai seara, la ora 00.00. Este o rugăciune pentru sănătatea lui pentru că Dumnezeu face miracole prin sfinţii lui cum ar fi doctorii, asistenţii medicali. Nu mergem la biserică, rugăciunea se poate face şi din baie, contează să fie sinceră şi din suflet. Aşa am făcut şi pentru Gabriel Cotabiţă şi s-a făcut bine. Am înţeles că acum pe Mihai l-au scos de pe aparate, coma este încă indusă, este fix ca la Gabi, dar eu zic că o să se facă bine”, a declarat Adrian Daminescu pentru Click!.

De asemenea şi fosta soţie a artistului, Mihaela, ne-a mărturisit că se roagă pentru însănătoşirea lui Mihai Constantinescu: “Mă rog încă din prima zi pentru el. Eu sunt o persoană foarte credincioasă. De luni am făcut asta constant. Rugăciunea colectivă este foarte puternică. Toţi mi-au spus pe la spital că au crescut cu muzica lui şi nu le vine să creadă că a ajuns în starea asta. Eu sunt sigură că o să se întâmple un miracol. Mama mea se roagă şi ea în fiecare zi, aprinde candela şi se roagă singurică în liniştea ei. Plus Simona (n.r. – actuala soţie a cântăreţului) merge zilnic la biserică şi stă şi se roagă”.

m34-actu-3-2col-dana_adrian-daminescu.jpg

Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole

Şi Anastasia Lazariuc (65 de ani), parteneră de scenă cu Mihai în trecut, şi-a deschis sufletul pentru Click! Greu încercată şi ea în aceste momente de suferinţă teribilă prin care trece artistul, celebra cântăreaţă nu a rămas indiferentă la problemele de sănătate cu care acesta se confruntă. Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele. “Îmi pare rău pentru tot ceea ce i se întâmplă lui Mihai. Îi doresc din tot sufletul şi din toată inima mea să  revină în forţă. Sper să se bucure în continuare de frumuseţea vieţii, de pomii înfloriţi şi de mireasma florilor. Tot ce îmi rămâne în aceste momente e să mă rog la bunul Dumnezeu pentru sănătatea lui Mihai. Să facă tot ceea ce crede El că e mai bine pentru Mihai şi pentru noi toţi. I-am trimis un mesaj pe telefonul lui din partea mea şi a Ilenei şi sper să poată să-l citească chiar el când îşi mai revine”, a mărturisit artista, care de când a aflat veştile teribile se roagă neîncetat.  

Relaţia dintre Anastasia Lazariuc şi îndrăgitul compozitor a început cu mulţi ani în urmă. Cei doi s-au cunoscut la Chişinău, Mihai Constantinescu fiind cel care a ajutat-o pe cântăreaţa originară de peste Prut să se stabilească în România. 

Mihai Constantinescu se află internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac.

În spital, a mai suferit încă unul, dar şi o hemoragie cerebrală. Până acum solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017.

Loading...

Citește și

  • anatasia lazariuc

    Problemele cardiace care îl ţin pe Mihai Constantinescu la pat au ajuns şi la urechile Anastasiei Lazariuc. Artista, originară din Chişinău, care a fost adusă cu ani în urmă în România chiar de celebrul interpret, se roagă neîncetat ca el să-şi revină. Nu a ajuns la spital, aolo unde se află fosta soţie şi actuala parteneră de viaţă a artisrului, dar este optimistă că va răzbi şi va urca din nou pe scenă.

  • mihaela constantinescu

    Momente critice pentru Mihai Constantinescu (73 de ani), după ce luni, 13 mai, solistul a suferit un stop cardio-respirator. Artistul nu are rude, așa că singurele care îi poartă de grijă sunt fosta soție, Mihaela Constantinescu, și actuala soție, Simona Scrier (49 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mihaela în timp ce se pregătea să plece de acasă. Pe chipul ei se citesc îngrijorarea și tristețea.