Adrian Daminescu i-a făcut nuntă mare fiului înfiat

Chef de chef, în weekend, cu Adrian Daminescu în rol de socru mare. El i-a făcut nuntă fastuoasă fiului soţiei sale, Daniela, pe care l-a adoptat şi în acte şi pe care-l iubeşte ca pe propriul copil. Evenimentul a avut loc la Clinceni şi a reunit artişti din Generaţia de Aur.

Adrian Daminescu (61 ani) a trăit mai multe evenimente fericite în ultima perioadă. Interpretul s-a mutat anul trecut în casă nouă, la margine de Bucureşti, şi recent a sărbătorit 10 ani de când a spus ”DA” în faţa ofiţerului stării civile, împreună cu partenera sa de viaţă, Daniela. Iar duminică el i-a făcut mare nuntă fiului soţiei sale, Cezar Alexandru (34 ani), pe care l-a adoptat şi pe care îl iubeşte necondiţionat.

daminescu_aniversare.jpg

Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Matilda Pascal-Cojocărița, Marian Nistor, aniversari, petreceri vedete
Adrian Daminescu,alături de fiu și de noră
foto: arhivă personală

Adrian Daminescu are o fată cu prima soţie, Mihaela Mihăilescu, stabilită în Canada, dar nu a putut fi tată pentru fiica lui, Ana, pe care a văzut-o foarte rar. Aşa că fiul soţiei sale îi umple sufletul acum, făcându-l un tată fericit, căci au o relaţie strânsă şi frumoasă. Acest lucru se vede şi în mesajul pe care solistul l-a scris anul trecut, pe Facebook, de ziua băiatului soţiei.

„Porţi numele Daminescu, ceea ce mă face mândru şi fericit! La mulţi ani, Cezar Alexandru Daminescu, să ai sănătate, putere pentru a-ţi duce la capăt toate proiectele. Vreau să te văd zâmbind mai mult, pentru că meriţi! Te iubeşte tata, mult, mult!”, a scris artistul. 

adrian_daminescu.jpg

adrian daminescu dana daminescu
Adrian Daminescu şi soţia Dana
Foto: Click!

Solistul s-a însurat acum 10 ani cu Daniela

Duminică, Adrian Daminescu a cântat şi a jucat la nunta lui Cezar Alexandru cu Alina. Interpretul a avut emoţii, ca un adevărat părinte, mai ales că foarte mulţi colegi de breaslă au fost alături de el. Petrecerea a avut loc la un centru de evenimente de lux, din Clinceni.

La nuntă a luat parte toată floarea cea vestită a muzicii pop. Mirii au dansat pe muzica interpretată de Luminiţa Anghel, Monica Anghel,Tudor Turcu şi mulţii alţii. La petrecere au mai fost Corina Chiriac, Adrian Romcescu, Florin Apostol, George Nicolescu, Daniela Nane, Laura Stone etc. Drept mărturii de nuntă,  mirii le-au oferit nuntaşilor sticle cu vin rose, pe care era inscripţionat numele lor şi data nunţii. Meniul a conţinut aperitive, friptură, peşte şi celebrele sarmale, iar tortul delicios, de la final, a fost pe sufletul invitaţilor. Socrul mare nu a putut să nu cânte la nunta fiului său, dar a făcut spectacol şi în ring, căci a dansat cu frumoasa lui noră.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1