Adrenalina, bat-o vina! Iată-le pe dive, pe motocicletă şi pe skijet

12-13-2-col-anda-skijet.jpg

Anda Adam a făcut furori, la Mamaia

Vacanța mare este prilejul ideal pentru vedetele noastre de a-și încărca bateriile. Însă în timp ce unele preferă să stea cumințele, pe plajă, sub umbreluță, iată că Mihaela Rădulescu (48 de ani) și Anda Adam ( 38 de ani) adoră senzațiile tari.

Jurata concursului ”Românii au talent” (PRO TV) și-a postat recent pe contul de Facebook câteva fotografii cu ea pe motor, în deșert, menționând că în concediu vrea acțiune. În familia Mihaelei toți mănâncă sport pe pâine: Ayan (15 ani), fiul ei, este deja plin de mușchi, putând concura cu brio, după majorat, la concursurile de supraviețuire, iar iubitul ei este nimeni altul decât celebrul parașutist Felix Baumgartner. 

Dar și fotografia Andei Adam pe skijet, la Mamaia, i-a adus solistei de top sute de like-uri din partea internauților, atât pentru curaj, cât și pentru trupul lucrat din greu la sala de sport. Solista a participat la concursul ”Exatlon” (Kanal D), unde i-au fost testate limitele fizice și psihice. A  ratat premiul de 100.000 de euro din cauza unui accident la picior. 

12-13-2-col-raduleasca-motor-care-e-mai-buna.jpg

Mihaela Rădulescu adoră să se plimbe cu motorul

 

Loading...

Citește și

  • Aglomeraţie mare de vedete în weekend, pe litoralul românesc. Unele, prudente pentru a nu fi surprinse de fotoreporteri, altele, dornice să-şi etaleze trupul în costume de baie. Din prima categorie face parte şi Anda Adam, care în ciuda pasiunii pentru sport se pare că nu mai reuşeşte să redevină filiformă.

  • Relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner pare desprinsă din filmele romantice, având în vedere că cei doi fac mereu gesturi care să confirme faptul că sunt două jumătăți ale unui întreg. Nu este prima dată când Mihaela dă de înțeles întregii lumi că este îndrăgostită până peste cap de partenerul ei, însă ultima „declarație de dragoste” la care a apelat vedeta dovedește încă o dată că Felix este marea ei iubire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1