Adorabil! Uite ce face Florin Dumitrescu de dragul fetelor lui! FOTO

chef_florin.jpg

florin dumitrescu bratara noroc fete
Chef-ul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” este un tătic de nota 10
Foto: Arhivă personală

A devenit tată pentru a doua oară în data de 16 aprilie 2015 şi nu se poate dezlipi nici o clipă de cele două fiice ale lui, dar nici de soţia Cristina (33 de ani). Recent, Chef Florin Dumitrescu a mărturisit fanilor ce face pentru a nu le duce dorul.

Miercuri seara (29 aprilie), Chef Florin Dumitrescu a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care dezvăluie prietenilor virtuali ce anume face de dragul celor două fiice ale lui, Ava (2 ani) şi Mia Victoria, dar şi al soţiei, Cristina.

În imaginea cu pricina, maestrul bucătar este surprins purtând o brăţară specială, din piele, la care sunt ataşate trei plăcuţe, pe care este inscripţionat numele fiicelor lui şi al soţiei.

florin_dumitrescu.jpg

florin dumitrescu bratara noroc fete
Florin Dumitrescu nu se dezlipeşte de brăţara lui norocoasă
Foto: Arhivă personală

 

“Aşa le port cu mine peste tot. Pe toate trei… :)”,  a scris Florin Dumitrescu, pe reţeaua de socializare, în dreptul imaginii.

florin_dumitrescu_in_spital.jpg

florin dumitrescu bratara noroc fete
Fetele lui sunt comorile cele mai de preţ ale lui Florin Dumitrescu
Foto: Arhivă personală

 

Gestul face mai mult decât o mie de cuvinte. Fanii nu au rămas indiferenţi. “Cele trei comori ale tale… să le iubeşti la fel ca şi până acum”, “Să-ţi trăiască şi să te bucuri de ele”, “Foarte frumos, asta da iubire de tată şi soţ”, “E minunat şi, totodată, inpresionant”, “Florine, să le porţi în suflet, e mai important şi mai valoros, sănătate tuturor!”, “Inclusiv când găteşti, Chef Florin Dumitrescu?”, au scris admiratoriii, pe reţeua de socializare.

florin_dumitres.jpg

florin dumitrescu bratara noroc fete
Florin, surprins la prima plimbare în formula de patru
Foto: Arhivă personală

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1