Adorabil! Raluca Arvat, primele imagini cu bebeluşul! FOTO

raluca_arvat 3.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, a fost luată prin surprindere de venirea pe lume a micuţului, pentru că îl aştepta abia peste două săptămâni
Foto: Arhivă personală

Raluca Arvat (39 de ani) este în culmea fericirii! Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a adus pe lume, luni dimineaţă (23 martie), un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere.

Raluca Arvat a născut prin cezariană, iar băieţelul, pe care îl cheamă Tudor Alexandru, a primit nota 10 când a apărut pe lume. Bebeluşul a cântărit la naştere 3.100 kg şi măsoară 49 cm.

Printre primii care au vizitat-o la maternitate pe Raluca Arvat a fost Andreea Esca, cea care a publicat imediat, pe contul personal de Facebook, o fotografie realizată împreună cu bebeluşul şi proaspăta mămică.

Raluca Arvat a născut prin cezariană un băiat adorabil

ralyuca.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, alături de Andreea Esca, imediat după naştere
Foto: Arhivă personală

 

„Încă un bebeluş în familia Pro! Să-ţi trăiască, Raluca Arvat, şi să-ţi aducă multă fericire!“, a scris Andreea Esca, în dreptul pozei cu pricina.

ralu.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, o mămică fericită, prezintă ştirile din sport, de la PRO TV, de 14 ani
Foto: Arhivă personală

 

“Minunea mică, la relaxare, în prima zi, în lumea mare! Un puiutz drăgălaş a apărut în oraş...”, a scris Raluca Arvat, fericită, pe contul personal de Facebook.

Raluca Arvat va fi ajutată de bunici, în creşterea micuţului

Recent, prezentatoarea a mărturisit, pentru site-ul perfecte.ro, că bunicii celui mic îi vor ajuta pe ea şi pe iubitul ei, Bogdan, cu creşterea copilului. Întrebată dacă ar mai vrea un bebeluş, Raluca Arvat a recunoscut că i-ar face plăcere să fie din nou mămică, dar trebuie să mai aştepte o perioadă.  

"Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar ţinând cont că Tudor a venit pe lume prin cezariană, sunt conştientă că va mai trebui să aştept o perioadă până se va reface organismul, ca să pot repeta această experienţă minunată", a dezvăluit Raluca Arvat.

Raluca Arvat lucrează la PRO TV de mai bine de 14 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, a fost votată de telespectatori și a luat numeroase premii pentru cea mai bună prezentatoare de știri sportive din România.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1