Adorabil! Cum îşi începe ziua fiul lui Cătălin Măruţă FOTO

andra_maruta_insarcinata.jpg

andra maruta gravida catalin luni
Familia Andrei şi a lui Cătălin se va mări în curând: David va avea o surioară
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Are deja fire de artist! Micuţul David (4 ani), fiul Andrei (27 de ani) şi al lui Cătălin Măruţă (37 de ani) demonstrează deja că are o fire sensibilă...

Se vede de pe acum că este un romantic! De curând, Cătălin Măruţă a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie superbă cu fiul său, David, un băiat de ispravă.

Aflat în vizită la Grădina Botanică din Capitală, fiul lui este surprins alături de una dintre colegele lui de grădiniţă, mirosind, cu duioşie o floare superbă. Vă lăsăm să admiraţi imaginea care este mai presus decât o mie de cuvinte!

Cătălin Măruţă e mândru nevoie-mare cu băiatul lui

david.jpg

david maruta andra baiat floare
David, alături de una dintre "pretendentele" la inima lui
Foto: Arhivă personală

 

“Altfel începe ziua cu o floare...  (David, cucerit de vizita la Grădina Botanică!) Să aveţi o săptămână frumoasă!!!”, a scris prezentatorul tv, în dreptul pozei cu pricina.

“David e un scump!”, “Bună dimineața... o săptămână minunată ca voi! Pupici o mie!”, “Este un scump mic şi va avea şi o surioară la fel de scumpă!”, “Bună dimineaţa, formaţi o frumoasă familie!”, au scris fanii încântaţi de ceea ce văd, pe reţeaua de socializare.

Andra şi Cătălin Măruţă au un băiat de nota 10

andra-david-maruta.jpg

catalin maruta david andra baiat
Micuţul David, foarte bucuros în ziua în care a împlinit patru ani
Foto: Arhivă personală

 

David a împlinit patru ani în această primăvară, în data de 16 martie. Băiatul a fost sărbătorit de cei doi părinţi cu mare fast, alături de Gaşca Zurli. Cu toţii au participat la o petrecere de copii, unde cei mici s-au putut distra pe cinste.

"Andra și Cătălin Măruță știu toate versurile noastre. Au învățat cântecele împreună cu David. Băiețelul lor a împlinit  patru ani şi a dorit să vină la petrecerea lui, Gașca Zurli. E un copil foarte norocos. S-a întâmplat să fim în București așa că am petrecut împreună. David e un copil bun și blând care nu se teme de Tura Vura, iar dorința de la momentul tortului a strigat-o tare să audă cine trebuie : «vreau un cățel ». Apoi, a tras aer în piept și a suflat cu putere spre cele 4 lumânări pe care le a stins până să apucăm noi să clipim", au povestit cei din Gaşca Zurli, imediat după petrecerea la care David a fost în centrul atenţiei.

De curând, micuţul David a mai avut parte de o bucurie imensă, la care spera de ceva timp: a aflat că va avea o surioară. Andra a făcut deja anunţul că este însărcinată cu o fetiţă şi va deveni mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an.

Loading...

Citește și

  • andra maruta gravida catalin luni

    Nu mai încape loc de speculaţii! Andra (28 de ani) şi Cătălin Măruţă (37 de ani) au făcut marele anunţ: se pregătesc să devină pentru a doua oară părinţi. Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni şi a plâns de fericire când a aflat că va deveni din nou mămică.

  • david maruta aniversare 4 ani catel

    Petrecere cu clovni şi zâne în familia Măruţă! David, fiul Andrei şi al lui Cătalin a împlinit luni (16 martie) patru ani, motiv pentru părinţi să-i organizeze o petrecere de copii. Cei mici s-au distrat pe cinste şi au aşteptat cu nerăbdare momentul dulce al evenimentului când au savurat câte o felie din deliciosul tort al sărbătoritului.