Adolescenţi, luaţi exemplu de la Nicole Cherry!

n111-bucatarie-1.-3col-img_9073.jpg

Micuţa artistă evită fast-food-ul, se abţine de la dulciuri şi, cuminte, mănâncă ce-i găteşte mama

Nicole Cherry este un adolescent cu multă ambiţie. Chiar dacă o tentează cartofii prăjiţi, dulciurile, băuturile carbogazoase, are tăria să spună „nu”. Caută, în schimb, să mănânce sănătos, multe legume, fructe, ceaiuri şi preparate gătite de mama ei.

Nu a împlinit încă 18 ani, dar este foarte responsabilă şi conştientă că e bine să mănânce sănătos. „Sunt o adolescentă care are grijă atât de organism, cât şi de aspectul fizic. Nu sar niciodată peste mesele principale şi am o alimentaţie sănătoasă pentru că în acest stil am fost crescută. Mănânc multe preparate pe bază de legume şi peşte şi nu refuz ce-mi pune mama în farfurie. Îmi place bucătăria românească, cea asiatică şi italiană”, spune „Cireşica”.  

Deşi tinerii de vârsta ei abia se dau scoşi din fast-food-uri, ea e ambiţioasă. Recunoaşte că îi plac cartofii prăjiţi, pizza, băuturile carbogazoase, dar se poate abţine. „Cu toate că mă tentează, îmi spun mereu că nu-mi face deloc bine şi îmi piere pofta. Mi-a fost foarte greu să renunţ la cola, dar m-am obişnuit şi fără ea. Sunt o persoană ambiţioasă, iar alimentaţia sănătoasă face parte din ambiţia mea”, mărturiseşte Nicole. 

Puţin mai greu îi e cu dulciurile. Adoră ciocolata şi orice prăjitură cu ciocolată, iar ca să nu exagereze cu mâncatul lor, încearcă să-şi facă un oarecare program. „Dulciuri o dată pe săptămână. Dacă sunt organizată, totul e ok. Diete nu am ţinut niciodată, sunt prea mică pentru aşa ceva. Însă dacă am simţit că am luat vreun kilogram în plus, am dat fuga la sală. Nu am probleme cu îngrăşatul, e gena bună”. 

În ceea ce priveşte gătitul, Cireşica preferă să-i lase pe cei mari, care se pricep. Ea are tot timpul să înveţe. Totuşi, se distrează experimentând reţete simple, cum sunt pastele sau salatele.  „Îmi plac cele cu ton, pe care le combin cu tot felul de ingrediente. Gătesc rar. De obicei, mă apuc atunci când vreau să le fac o surpriză părinţilor mei, să găsească mâncare făcută de mine atunci când vin acasă. Aşa puţin, cât mă pricep eu, tot îmi place să-i surprind cu ceva bun”, mai spune mica artistă. 

Ştie să facă salate cu ton, porumb şi roşii cherry

Una dintre salatele preferate ale cântăreţei este cea cu ton şi porumb. 

Ingrediente: a folosit o salată verde mică, 160 g ton în ulei, 3 linguri de porumb dulce, o ceapă albă mică, sucul de la o jumătate de lămâie, sare şi piper. Din ingredientele pentru salată nu puteau lipsi roşiile cherry. 

Mod de preparare: Micuţa artistă a spălat bine salata, a tăiat julien ceapa şi a amestecat toate ingredientele pentru salată într-un bol, condimentând cu sare şi piper după gust. 

Organizează petrecere de majorat cu 100 de invitaţi

Pe 5 decembrie, Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Ghinea, împlineşte 18 ani. În sfârşit, majoră! Evenimentul va fi marcat cu o super petrecere care va avea loc 3 zile mai târziu, într-un local de fiţe din Capitală. Sunt invitate peste 100 de persoane, printre care Antonia şi Alex Velea, colegi din muzică şi de la şcoală. Nicole va amenaja o scenă mare unde toţi invitaţii vor putea cânta, alături de ea. Meniul este şi el pe măsură. “Vom avea somon, piept de pui, raţă confiată, pastramă, carne de vită, orez cu legume… Va exista şi un candy bar. În privinţa tortului nu m-am decis, însă nu va fi unul cu etaj. Decorul – alb şi nuanţe pastelate”, explică sărbătorita. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1