Adio, vacanţă la soare, de azi ne întoarcem la filmare! Vedetele, la muncă direct de pe plajă

a17.jpg

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte lumea ”(PRO TV), a petrecut concediul în Sri Lanka
Citeste tot despre: 

După ce au petrecut aproape două săptămâni departe de ţară, în cele mai exotice vacanţe, vedetele au ”aterizat” direct pe platourile de filmare. Super bronzate şi binedispuse, încât şi-au făcut invidioşi colegii! Ramona Olaru, Dani Oţil, Adela Popescu şi Cove au avut parte de cele mai frumoase momente.

De la temperaturi de 30 de grade Celsius, unde s-au lăfăit pe plajele exotice, vedetelor le-a fost greu să se acomodeze cu frigul din Capitală. Ramona Olaru (30 de ani), Dani Oţil (39 de ani), Adela Popescu (33 de ani) şi Gabriel Coveşeanu (45 de ani) s-au întors cu bateriile încărcate, dar şi mai bronzaţi, din vacanţele lor exotice.

Bali, destinația preferată de vedete

Colegi de platou, Ramona Olaru şi Dani Oţil au putut fi admiraţi de luni, la matinalul ”Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) binedispuşi, cu zâmbetul pe buze, puşi pe glume, ceea ce înseamnă că le-a priit concediul. Frumoasa asistentă tv şi iubitul ei, Cuza, de la trupa ”Noaptea târziu”,  au petrecut aproape două săptămâni în Bali.

a29.jpg

Ramona Olaru (Antena 1) s-a răsfăţat în Bali

 

Au făcut plajă, s-au răsfăţat cu preparatele locale şi s-au jucat cu animăluţele. Din costumul minuscul de baie, Ramona a aterizat în fustele mini şi bluzele decoltate, pe platoul de filmări.

La capitolul bronz, blondina a făcut concurenţă cu Dani, care s-a bucurat şi el de o vacanţă, în Mexic, pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată. Şi asta pentru că a cerut-o de soţie pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu.

Un alt cuplu care a revenit pe micile ecrane cu pielea ciocolatie este cel format de Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu.

a36.jpg

Dani Oţil (Antena 1) şi fotomodelul Gabriela Prisăcariu, distracţie în Mexic

 

După ce s-au bucurat de o vacanţă superbă alături de familiile lor, în Sri Lanka, simpaticii prezentatori ai emisiunii ”Vorbeşte lumea”, difuzată la Pro Tv, de luni până vineri, au fost energici şi puşi pe şotii, astfel încât au reuşit să atragă audienţa încă din prima zi a noii ediţii.

Adela şi Radu Vâlcan (41 de ani) au doi băieţi, Alexandru şi Andrei, aşa că vacanţa lor a fost destul de agitată, însă au fost norocoşi pentru că a făcut front comun cu Cove, iar copiii lor s-au putut juca în voie. 

 

Loading...

Citește și

  • dani otil gabriela prisacariu

    Dani Oţil şi iubita lui Gabriela Prisacariu au început anul într-un cadru de vis. Cei doi se află în Mexic, unde au petrecut Revelionul şi au rămas în continuare în vacanţă. «Miss Funduleţ», aşa cum este cunoscută blonda în showbiz, a făcut parada costumelor de baie pe plajele însorite, arătând că porecla nu i-a fost pusă deloc întâmplător.

  • Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în vacanță în Mexic

    După un an de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit. Celebrul matinal de la Antena 1 i-a pus inelul de logodnă pe deget în vacanța petrecută în Mexic. «Miss Funduleț» s-a lăudat cu prețioasa bijuterie pe rețelele de socializare, iar fanii i-au salutat. Surse spun că anul acesta ar urma nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.