Adio dietă! Cu ce delicii culinare se răsfaţă Adelina şi Speak în vacanţă

adelina_si_speak.jpg

Adelina şi Speak trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni
Foto: arhiva personală

Adelina şi Speak îşi răsfaţă papilele gustative în vacanţa pe care o petrec ca doi "porumbei" în Antalya. Cei doi şi-au făcut prietenii să saliveze după ce zile la rând le-au arătat în fotografii din ce preparate delicioase s-au înfruptat.

Relaxare totală şi dezmăţ culinar! Acestea par să fie cuvintele de ordine pentru prezentatoarea tv şi iubitul ei. Adelina şi Speak profită din plin de zilele libere. Cei doi sunt într-o vacanţă de vis în Turcia.

adelina_hamac.jpg

Adelina se relaxează în hamac
Foto: arhiva personală

Lenevesc cât e ziua de lungă la piscină sau în hamac şi dau iama în deserturile locale şi fructe de mare. Cântăreţul a postat mai multe fotografii din concediu şi a reuşit să trezească invidia celor care-l cunosc.

prajituri.jpg

Adelina şi Speak au căzut pradă tentaţiilor dulci
Foto: arhiva personală

Dacă Adelina le demonstrează prietenilor cât de bine arată în costum de baie şi cât de mult se iubeşte cu Speak, artistul şi-a zăpăcit amicii cu fotografii în care apar tot felul de minunăţii care aşteaptă să fie devorate.

crabi_si_calamari.jpg

Cei doi "porumbei" au comandat crabi şi calamari
Foto: arhiva personală

Speak şi-a surprins amicii când le-a pus în faţa ochilor poze cu diferite sortimete de prăjituri, dar şi cu crabi sau calamari pane.       

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1