Adio, căpitane! Ștefan Bănică a consolat-o pe fiica lui Ion Besoiu, la priveghi

5-act-foto-1-4coloane.jpg

Fiica actorului, Ioana Besoiu, și-a plâns tatăl la căpătâi
Foto: Florin Şuler

Lacrimi şi durere la căpătâiul actorului Ion Besoiu, care s-a stins din viaţă miercuri. Impresionat de suferinţa fiicei actorului, Ioana Besoiu, Ştefan Bănică, un apropiat al familiei, a luat-o în braţe.

Ştefan Bănică (49 ani) a venit vineri (20 ianuarie) la Teatrul Bulandra, unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Ion Besoiu, pentru a-i aduce actorului un ultim omagiu. Cântăreţul a fost întâmpinat de colega sa, Emilia Popescu, care i-a deschis uşa pentru a intra în foaierul teatrului.

5-act-foto-2-2coloane.jpg

Ștefan Bănică a încercat să-i aline suferința fiicei lui Ion Besoiu
Foto: Florin Şuler

Atât Ştefan Bănică, cât şi Emilia Popescu au fost extrem de rezervaţi şi nu au dorit să facă nici o declaraţie. În schimb, artistul a stat preţ de câteva minute la catafalcul lui Ion Besoiu, apoi s-a aşezat în preajma familiei.

5-act-foto-3-2coloane.jpg

Catafalcul actorului era plin de coroane de flori

După ce i-a transmis condoleanţe fiicei actorului, Ioana Besoiu, care era în lacrimi, cântăreţul a luat-o în braţe, în semn de consolare. De altfel, fata actorului nu s-a mişcat de lângă sicriul tatălui ei, ornat cu fel de fel de buchete de flori, numai de culoare albă. Şi coroana Ioanei pentru actor a fost tot din flori albe, însoţită de mesajul “Nu te voi uita, tată”. Coroane au venit şi din partea Preşedintelui României, Klaus Johannis, din partea Camerei Deputaţilor, dar şi a lui Ilie Năstase.

5-act-foto-4-2coloane.jpg

Cei care l-au iubit au venit să-i aprindă o lumânare

Actorul suferea de inimă şi a murit miercuri, la 85 de ani. Va fi înmormântat azi, la prânz, la Bellu.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1