Adina Răducan, feblețea lui Brenciu, își face o carieră cu banii de la «X-Factor»

brenci12_adina-raducan-si-horia-brenciu-x-factor-antena-1.jpg

Adina a câștigat „X Factor” în 2014, susținută de Brenciu

În urmă cu cinci ani, Adina Răducan (20 de ani) era desemnată caștigătoarea sezonului 4 al emisiunii-concurs „X Factor” (Antena 1).

La cei 16 ani de atunci, a reușit să impresioneze publicul cu vocea ei și a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu (46 de ani). Adina a spus ce planuri are cu premiul de 100.000 de euro: „O parte va merge către muzică şi studii, vreau să mă întorc la facultatea din SUA, unde am studiat acum un an”. Doi ani mai târziu, a participat la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). În 2017, a luat examenul de Bacalaureat cu media 9,75 și a intrat la Conservatorul din București, unde își trăiește visul. E studentă silitoare, dar Adina are și concerte în diverse localuri din București. Înainte de „X Factor”, Adina a câștigat în 2012 premiul de la „M-a făcut mama artist” (Prima TV). 

Citește și:

Fostă câştigătoare X Factor, „reciclată” la Te cunosc de undeva

Ce s-a ales de ultimul câştigător de la „X Factor”

Loading...

Citește și

  • finala-x-factor-2018

    Duminică, 23 decembrie, trofeul X Factor își găsește proprietar, iar marele câștigător va pleca acasă cu 100.000 de euro și cu admirația telespectatorilor care i-au acordat votul de încredere. Click! urmărește cum se desfășoară competiția și vă informează despre cele mai importante momente ale serii!

  • Florin Răduţă (21 de ani) şi-a încercat norocul la mai multe concursuri muzicale, cu miză mare, însă visul i s-a împlinit abia duminică, la marea finală de la ”X-Factor” (Antena 1). Imediat după nesperata victorie, care l-a îngenuncheat la propriu, de fericire, cântăreţul cu voce de aur ne-a vorbit, cu emoţie, despre lungul drum spre victorie.