Adina Halas şi-a pus silicoane! Ce sexy e în lenjerie intimă

adina_halas.jpg

adina halas sani silicoane
Adina Halas a intrat în rândul vedetelor cu implanturi mamare
Foto: arhivă personală

E vremea costumelor de baie, iar Adina Halas s-a pregătit din timp pentru acest moment. Gazda matinalului de la Smart Fm şi-a mărit bustul chirurgical, iar la trei luni de la intervenţie a vorbit deschis despre acestă decizie.

Adina Halas (38 de ani) a simţit nevoia unei schimbări şi a făcut acest pas în urmă cu doar câteva luni. Blonda a vrut sâni mai mari şi mai fermi şi nu s-a sfiit să apeleze la ajutorul medicului estetician. A optat pentru implanturi de silicon la şase ani de când a devenit mămica unui băieţel super. Gazda matinalului de la Smart Fm a vorbit despre operaţia de mărirea cu implanturi de silicon într-un interviu acotdat www.agentiadepresamondena.ro.

adina.jpg

adina halas lenjerie intima
Adina adoră piesele sexy de lenjerie intimă
Foto: arhivă personală

"Acum şase ani am dat jos cele 32 de kilograme pe care le-am acumulat în timpul sarcinii, prin dietă și sport. Făcând sport, mult și constant, am fost încântată de acumularea de masă musculară în anumite regiuni, dar scăderea în greutate mi-a luat și din volumul pieptului și am considerat că e momentul să apelez la medicul estetician, dat fiind că activitatea mea se desfășoară în văzul celorlalți, într-un domeniu în care, fără să fim ipocriți, trebuie să recunoaștem că aspectul fizic contează într-o proporție covârșitoare. (...)Am luat decizia în urmă cu un an, apoi m-am informat foarte bine şi ştiam că cel mai important aspect al acestei acţiuni este să aleg bine medicul pe mâna căruia îmi las corpul şi această sarcină delicată", a povestit ea pentru sursa citată.

După augmentarea mamară, vedeta a povestit că de fiecare dată când ajunge la cumpărturi dă buzna inevitabil în magazinele cu lenjerie intimă, fiind extrem de încântată de rezultatul operaţiei.  "Rezultatul este exact acela pe care mi-l doream. Mai grav este că dacă înainte nu prea băgam în seamă toate oglinzile pe lângă care treceam, acum nu ratez una!", a mai spus Adina.

Adina prezintă de luni (7 mai) alături de Iulia Pârlea matinalul de la Smart Fm, emisiunea lor fiind prima în care două voci feminine le dau treyirea ascultărilor de radio. 

Loading...

Citește și

  • adina halas boutique, comert stradal mobil, afaceri, retragere, televiziune

    S-au dus vremurile când Adina Halas se îmbrăca în ţinute sumare şi conducea învitaţii în platou. Fosta asistentă a lui Mircea Badea a renunţat la televiziune şi s-a dedicat afacerilor. Blonda şi-a deschis un lant de boutiquri care îi poartă numele, unde vinde sandvişuri, clătite, croissante şi clătite, direct pe stradă.

  • adina halas radio smart fm

    Adina Halas a lansat "conceptul" de asistentă tv, însă nu s-ar mai întoarce niciodată pe acest post în televiziuine, în condiţiile de azi. Vedeta revine în branşă, dar cu un proiect nou-nouţ, despre care ne-a vorbit mândră. De joi (4 februarie), focoasa şatenă este "în aer" la radio, unde are o emisiune de două ceasuri.

  • adina halas decolteu radar de media silicoane

    Premiile "Radar de Media" de marţi seara (27 septembrie) au strâns pe covorul roşu crema showbizului mioritic. Printre invitaţi s-a numărat Adina Halas, una dintre primele asistente tv, care făcea echipă cu Carmen Brumă la emisiunea lui Mircea Badea. Blonda, care acum este realizatoarea unui show la radio, şi-a făcut apariţia îmbrăcată elegant, cu un decolteu ameţitor.

  • Un corp tonifiat, dantură albă și mult chef de viață. Adina Halas ne-a povestit cum reușește să se întrețină la cei 38 de ani ai săi. Bineînțeles, sportul este nelipsit din ritualul zilnic.