Adina de la Heaven a ajuns pe perfuzii!

adina_heaven.jpg

adina heaven probleme sanatate
Adina, solista trupei Heaven, are o siluetă de adolescentă, chiar dacă are deja 35 de ani
foto: arhiva personală

A muncit până a căzut pe brânci. Adina Postelnicu (35 de ani) de la Heaven a avut mari probleme de sănătate. Din cauza stresului, artistei i s-a făcut rău şi a ajuns la spital.

Invitată în platoul emisiunii "Necenzurat", cântăreaţa a dezvăluit că i s-a făcut rău şi că a fost nevoită să lipsească motivat câteva zile. Adina de la Heaven a povestit că din cauza programului încărcat şi a stresului a ajuns de urgenţă la spital. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, însă acum starea ei de sănătate s-a ameliorat. Artista a explicat că după acest episod a început să ia vitamine şi somnifere pentru a se putea odihni. "Am probleme cu somnul în perioadele agitate. Chiar dacă ar trebui să dorm, noaptea nu mă pot odihni mai mult de 2-3 ore. Joi, mi s-a făcut rău. După asta, iubitul meu m-a luat şi m-a dus pe Transfăgărăşan ca să mă liniştesc. Acum sunt mai bine. Nu aş vrea să fac o tragedie din asta. Urmează să lansăm prima piesă produsă în studioul nostru şi am aşteptări şi mai mari. Am mers la o clinică particulară din apropiere", a spus blonda la Antena Stars.

În urmă cu 13 ani, Adina de la Heaven a îmbrăcat rochia de mireasă, însă mariajul ei nu a durat prea mult, căci în 2006 artista l-a prins pe soţul ei în offside, cu amanta în parcare. De toamna trecută, cântăreaţa traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Ea a început o relaţie cu artistul Glance (25 de ani), un arab cu zece ani mai tânăr decât ea. Diferenţa de vârstă nu pare să fie un obstacol în calea dragostei lor, căci artistul a mărturisit că îi place totul la iubita lui.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1