Adina Buzatu a scos untul din musculoșii de la „Exatlon”

adina_buzatu_manechini_exatlon.jpg

adina buzatu sedinta foto exatlon
Adina Buzatu le-a schimbat total look-ul celor doi foști concurenți de la „Exatlon”
colaj: click.ro

Au făcut furori la „Exatlon”, concursul tv unde s-au afișat la bustul gol, dar știu si să se îmbrace la patru ace, în costume elegante. Iulian Pîtea și Ciprian Silași au devenit manechini pentru Adina Buzatu. Cei doi foști concurenți de la „Exatlon” au realizat o sedință foto maraton, pentru care stilista a scos untul din ei, căci i-a pus să schimbe 100 de ținute.

Adina Buzatu a relansat site-ul www.adinabuzatu.ro și ca să marcheze cum se cuvine acest moment a realizat o ședință foto surpriză. Stilista își prezintă ideile vestimentare cu ajutorul modelelor Iulian Pîtea și Ciprian Silași, doi foști concurenți de la „Exatlon” (controversata competiție de la Kanal D). Cunoscuți publicului pentru prestația lor din show-ul tv filmat în Republica Dominicană, Pîtea și Silași s-au conformat viziunii fotografului Marius Bărăgan și cerințelor Adinei Buzatu.

„Efectul e uluitor și înțelegi de ce haina contează”

adina_buzatu-exatlon.jpg

adina buzatu sedinta foto exatlon
Adina Buzatu i-a folosit pe post de manechini pe Iulian Pîtea și Ciprian Silași
foto: adinabuzatu.ro

 

„I-am ales pe Iulian Pîtea și pe Ciprian Silași pentru că îi cunosc, am lucrat cu ei și, normal, pentru că arată bine. Sunt tonici și pozitivi și se înțeleg perfect unul cu altul, iar asta contează la filmări. Iulian Pîtea îmi amintea de Richard Gere, în tinerețe, așa că i-am gândit ținute în stil gentlemen. El a pozat în ținute casual-elegant. Pentru Ciprian Silași am mers pe stilul office. Așa îl văd, purtând vestimentații office și de ceremonie potrivite unui om de business. Ședința foto a fost combinată, foto-video, și a durat 14 ore. Un maraton de îmbrăcat, pozat, filmat și din nou schimbat la care ei au rezistat cu brio”, povestește Adina Buzatu.

„Mi se pare interesant să iau un personaj și să îl transform”

adina_buzatu-site-nou.jpg

adina buzatu sedinta foto exatlon
Adina Buzatu și-a relansat site-ul care-i poartă numele, iar cu această ocazie a realizat o ședință foto care a durat 14 ore
foto: adinabuzatu.ro

 

Pentru Iulian Pîtea a fost prima experiență ca model, așa că au existat unele emoții, a mai spus stilista recunoscută pentru lanțul său de magazine cu haine bărbătești. „Cum la filmări, la noi, se râde mult și atmosfera este degajată a scăpat rapid de trac. Nici nu prea era timp pentru emoții, au schimbat 100 de ținute fiecare. S-a lucrat în ritm alert, specific mie, când nu erau pozați erau filmați, iar ei au rezistat. Mi se pare interesant să iau un personaj și să îl transform, ajutată de vestimentație, până îl duc la celălalt pol. Dacă este ceea ce trebuie, ținuta este aleasă și potrivită corect, efectul e uluitor și înțelegi de ce haina contează! Așa că, după ce i-ați văzut pe Iulian Pîtea și Ciprian Silași la tv, la bustul gol, acum vii prezint îmbăcați la patru ace!”, a mai spus Adina.

Loading...

Citește și