Adina Buzatu recunoaşte: "Pentru el mă fac frumoasă"

adina_buzatu_tratament.jpg

Adina Buzatu are mare grijă de felul în care arată şi apelează la diverse tratamente
Foto: Arhiva personală

Adina Buzatu este o femeie mereu ocupată, fiind prinsă în diverse probleme legate de profesie. Însă stilista îşi găseşte timp să se ocupe de corpul ei, iar totul e făcut pentru un bărbat pe care a pus ochii recent.

Adina Buzatu frecventează în mod regulat Centrul de înfrumuseţare Hipocrat, fiind foarte atentă când vine vorba de aspectul ei fizic. Recent, stilista a făcut un tratament cu Capsula Slim Active. O saună uscată, închisă, aceasta are mai multe funcţii: raze infraroşii, cromoterapie şi vibromasaj. La acestea se adaugă meloterapia şi ventilaţia la nivelul fetei, care relaxează şi au efect antistres. În spectrul radiaţiilor, razele infraroşii se află la polul opus faţă de lumina ultravioletă care cauzează arsurile solare, fiind astfel non-agresive pentru organism.

Zoom
Adina a fost foarte mulţumită de tratamentul la care a apelat
Foto: Centrul Hipocrat

Tratamentele  sunt o cură de relaxare, detoxifiere şi răsfăţ al simţurilor datorită îmbinării efectelor de saună cu cromoterapia, aromaterapia, meloterapia, ozonoterapia şi vibromasajul.

"În fiecare zi mă pregătesc să fiu frumoasă în primul rând pentru mine. Mănânc foarte mult, îmi place să mănânc şi atunci trebuie să am multă grijă de corpul meu. Sunt mulţumită de cum arăt şi de tratamentele corporale pe care le fac la Estetică Hipocrat pentru că au rezultate eficiente”, a povestit Adina Buzatu.

Deşi este mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa privată, Adina a recunoscut că există un bărbat de care îî place şi a glumit spunând că pentru el se face frumoasă. 

“Trebuie de asemenea să va mărturisesc că am găsit un bărbat care îmi place...pentru el mă fac frumoasă (zâmbește). El s-a însă căsătorit de puţin timp. Este vorba de George Clooney", a încheiat Adina Buzatu.

Paula Chirilă şi-a surprins soţul cu operaţia de liposucţie

Zoom
Paula Chirilă şi-a făcut liposucţie pentru a scăpa de burtică
Foto: Arhiva personală

După ce a născut, Paula Chirilă nu a reuşit să scape de burtică, aşa că a decis să apeleze la serviciile clinicii de chirurgie şi medicină estetică a Doctorului Florin Juvale. Actriţa a povestit, pentru Click! că a recursc la intervenţie pentru a avea mai multă încredere în sine: "Nu mai există acea mică «pernuţă» pe abdomen sau pe coapse cu care mă procopsisem în urma sarcinii şi de care nu reuşeam să scap cu niciun chip". 

Paula a mai recuoscut că soţul ei, Marius, a avut o adevărată surpriză când a aflat de operaţie: "Soţul îmi apreciază curajul şi asumarea", a spus ea pentru Click!. 

Zoom
Andreea Marin a fost şi ea convinsă să apeleze la tratamente estetice, mai ales că vedeta vrea să se menţină tânără pentru Tuncay
Foto: David Muntean

Şi Andreea Marin are mare grijă de ea, mai ales că soţul ei, Tuncay Ozturk, este cu zece ani mai tânăr. Ea a fost convinsă să apeleze la un tratament care a constat în 18 şedinţe, iar pentru fiecare a scos 180 de lei din buzunar, la centrul Sihlouette. 

"Nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu am nici intervenţie până acum. E prima dată când un specialist mă convinge cu un asemenea tratament, este vorba de invenţia lui. Se numeşte Futura Ultra Pro Dreamshaper sau Ultratone şi este uimitor că pacientul poate primi simultan Lifting facial în patru dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în cm în talie şi tratament cu ultrasunete anticelulitic, precum şi beneficiile Cromoterapiei, adică relaxare şi răsfăţ în acelaşi timp”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

loading...

Citește și

  • paula chirila liposuctie dieta slabit

    Paula Chirilă nu mai are niciun motiv să se ascundă sub haine lălâi, ci va face investiţii serioase ca să poarte cele mai mulate piese vestimentare! Actriţa (39 de ani) şi-a luat inima în dinţi şi în urmă cu trei zile a recurs la o intervenţie estetică, menită să-i reducă stratul de grăsime de pe abdomen şi coapse de care nu reuşea să scape prin dietă şi sport.

  • andreea marin

    Andreea (40 de ani) are acasă un soţ cu 11 ani mai tânăr, pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk (29 de ani), aşa că trebuie să ţină pasul cu el. Cum trecerea timpului începe să lase amprente, timid, ce-i drept, pe chipul ei, vedeta tv a decis să umble la puşculiţă pentru un tratament cosmetic de 18 şedinţe.

  • A avut o copilărie frumoasă, fiind înconjurată de o familie mare, prietenoasă și iubăreață, după cum ea însăși o caracterizează. Stilistul vestimentar Adina Buzatu a mărturisit, în cadrul emisiunii Constantin 60’ de la Prima TV, că a fost foarte apropiată de părinții ei pe care i-a mai supărat, din când în când.

  • Luminiţa Nicolescu şi Adina Buzatu, în timpul antrenamentelor

    Iubitoare de sport şi adepta unui stil de viaţă sănătos, Adina Buzatu a mai încercat ceva. Cunoscuta stilistă s-a întors recent din cantonamentul de frumuseţe organizat de „profa de fitness” Luminiţa Nicolescu, unde a petrecut 8 zile „de foc”.