Adi Sînă a împlinit 44 de ani! Anca Serea, mesaj de dragoste pentru soțul ei

adi_sina.jpg

Adi Sînă a împlinit 44 de ani
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Sărbătoare mare astăzi, 18 aprilie, în familia Ancăi Serea și a lui Adi Sînă! Cânărețul de la Akcent împlinește 44 de ani, prilej cu care soția sa și cei șase copii i-au pregătit o petrecere pe măsură.

Prezentoatorea știtilor sportive de la Prima TV i-a transmis soțului ei un mesaj de dragoste pe rețele de socializare. „Așa cum soțul meu mă numește muza lui, și el este pentru mine o sursă de inspirație și putere. Atunci când mă simt obosită, el îmi dă energie. Atunci când mă simt pierdută, el îmi este sprijin. Atunci când vreau să mă bucur, el mă însoțește. Dar mai presus de toate Adi este soțul meu, tatăl copiilor mei și iubirea mea. Astăzi este ziua lui de naștere și merită totul. Sper să i se îndeplinească toate dorințele și să rămână în continuare minunat și bun. Te iubim, tata! La mulți ani!'”, a scris Anca Serea, pe Instagram. Vedeta a postat la Instastory iși magini de la petrecerea pe care i-au făcut-o în familie lui Adi Sână, cu tort și șampanie scumpă.

adi_sina-anca_serea.jpg

Anca Serea și Adi Sînă
foto: Instagram

Anca Serea și Adi Sînă, de 10 ani împreună

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Adi Sînă și Anca Serea au împreună patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah, și, chiar dacă artistul nu este tatăl biologic ai fiilor mai mari ai soției sale, David și Sarah, acesta îi consideră pe cei doi ca și cum ar fi sânge din sângele lui. În luna februarie, cei doi au sărbătorit 10 ani de relație, prilej cu care Anca Serea i-a transmis, din nou, un mesaj emoționant bărbatului care o face extrem de fericită în fiecare zi.

adi_sina_sampanie_.jpg

Adi Sînă a avut o petrecere acasă
foto: Instagram

„În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce'”, a fost mesajul scris de Anca Serea, pentru soțul ei. Înainte de a-l cunoaște pe Adi Sînă, Anca Serea a avut o relație cu Filip Poplingher, pe care l-a făcut tată de două ori, însă, din păcate, bărbatul a încetat din viață.

Citește și:

INTERVIU Anca Serea, dezvăluiri din familia cu 6 copii: «Nu am exclus cea de-a 7-a sarcină». Ce spune despre datorii și căsnicia cu Adi Sînă

Motivul pentru care Anca Serea şi Adi Sînă au ajuns să-şi vândă vila de lux

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1