Adi Despot și-a îmbodobit bradul cu popcorn

despot.jpg

adrian despot vita de vie incendiu colectiv
Adrian Despot a scos răniți pe brațe din clubul "Colectiv"
foto: Adevărul

Moș Crăciun vine la Adi Despot ca la cinematograf! Solistul trupei Vița de Vie și-a împodobit bradul cu floricele de porumb. Autorii "operei" sunt nimeni alții decât cei doi copii ai artistului care au confecționat beteală comestibilă.

Adi Despot (39 de ani) nu a cumpărat decorațiuni de brad anul acesta. Artistul a avut ajutoare de nădejde: cei doi copii ai săi, care și-au demonstrat îndemânarea. Ei au înșirat floricele de porumb pe ață și au confecționat beteală. Artistul a publicat pe rețeaua de socializare o fotografie cu opera celor mici. Talentul copiilor a fost imediat remarcat de prietenii solistului care au lăudat răbdarea copiilor.  

adi_despot.jpg

adi despot craciun brad beteala popcorn copii
Așa arată beteala home-made din bradul lui Adi Despot
foto: arhiva personală

Solistul trupei Viţa de Vie este căsătorit cu Lisa, cei doi fiind împreună de peste 20 de ani. Cuplul are doi copii, Toma, de opt ani, şi Maia, de șase ani. Fire discretă, Adi nu vorbeşte prea des despre viaţa personală. Nici Lisa nu a fost dornică să iasă în evidenţă în sfera publică. Deşi a fost prezentă la evenimente alături de soţul ei, ea l-a lăsat pe Adi în lumina reflectoarelor. 

Adi Despot a fost la un pas de moarte în fatidica noapte de 30 noiembrie 2015. El se afla în clubul "Colectiv". A inhalat fum toxic, a văzut oameni arzând şi a scos pe braţe răniţi din “clubul groazei”. Artistul s-a ales cu titulatura de erou, iar în zilele ce s-au scurs de la tragedie, cântăreţul s-a vindecat în sânul familiei. 

Loading...
 
 

Citește și

  • adrian despot vita de vie incendiu colectiv

    Desemnat de stradă să-i reprezinte pe protestatari la consultările de la Cotroceni, Adrian Despot a declinat iniţial invitaţia, ca mai apoi să accepte să se aşeze la masa negocierilor. Refuzul său a fost pus de unii pe seama unei forografii, care lasă loc de interpretări. Solistul apare într-o imagine alături de unul dintre patronii din Colectiv.

  • adi despot andrei galut

    Începută acum șapte ani, în 2008, prietenia dintre Adi Despot şi Andrei Găluț, solistul “Goodbye to Gravity”, a devenit din ce în ce mai puternică odată cu trecerea anilor.

  • Adi Despot a fost la un pas de moarte în fatidica noapte de 30 noiembrie 2015. A inhalat fum toxic, a văzut oameni arzând şi a scos pe braţe răniţi din “clubul groazei”.

  • Nu vrea să i se ridice statuie pentru un gest firesc. Adi Despot se afla în club, vineri seara, (30 octombrie) când s-a întâmplat tragedia. A fost rănit, însă asta nu l-a împiedicat să îi ajute pe ceilalţi să iasă din flăcări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1