Despot, la masă cu patronii Colectiv. Poza care a stârnit controverse

despot.jpg

adrian despot vita de vie incendiu colectiv
Adrian Despot a scos răniți pe brațe din clubul "Colectiv"
foto: Adevărul

Desemnat de stradă să-i reprezinte pe protestatari la consultările de la Cotroceni, Adrian Despot a declinat iniţial invitaţia, ca mai apoi să accepte să se aşeze la masa negocierilor. Refuzul său a fost pus de unii pe seama unei forografii, care lasă loc de interpretări. Solistul apare într-o imagine alături de unul dintre patronii din Colectiv.

Artistul Paul Hitter a publicat pe contul său de socializare o imagine controversată care îl arată pe Adrian Despot stând la masă cu unul dintre patronii clubului Colectiv. Este vorba despre Costin MIncu. În fotografie, cei doi se află la o terasă din Vama Veche, cu un castron de ciorbă în faţă. Indignat după ce a văzut poza, artisul a publicat un mesaj dur la adresa solistuluii Viţa de Vie.

despot_si_mincu.jpg

adrian despot costin mincu patron colectiv masa terasa
Adi Despot şi Costin Mincu, unul din patronii Colectiv, la masă la o terasă de pe litoral
foto: Facebook

"Dar pe cine avem noi aici? Vocea străzii, la masă cu? Şi pentru că oamenii nu înţeleg ce mi se pare dubios în poza asta, completez. Mi se părea mai decent să iasă şi să spună: «Băi băieţi, eu îi cunoşteam pe patroni, colaboram, se putea întâmpla la un concert de-al nostru, îmi pare rău, eu nu pot reprezenta strada la Cotroceni în această situaţie»", a spus Paul Hitter, potrivit activenews.ro
Contactat să probeze autenticitatea fotografiei respective, Adrian Despot s-a eschivat. "Nu fac niciun fel de declaraţie despre absolut nimic ce s-a întâmplat la Colectiv. Este spaţiul media mult, mult prea virusat şi aşa… Mulţumesc. Sper să mă înţelegeţi. O zi bună", a spus el pentru www.evz.ro. 

Puţini ştiu însă că cei doi s-au mai întâlnit pe la concerte, Costin Mincu, alias Butch, a urcat pe scenă chiar în clubul Colectiv pe care îl administra alături de Paul Gancea şi Alin Anastasescu. Una dintre cele mai reprezentative melodii interpretate de el fiind "Supradoza de vise", alături de E.M.I.L.

Toţi cei trei patroni ai clubului Colectiv, în care a avut loc un incendiu în care şi-au pierdut viaţa 48 de oameni, au fost reţinuţi pentru 29 de zile, fiind acuzati de ucidere din culpă şi riscă 15 ani de inchisoare. 

Loading...
 
 

Citește și

 • adrian despot proteste colectiv

  După ce Klaus Iohannis a dat o „lovitură” străzii, atunci când le-a dat un ultimatum protestatarilor și le-a zis să își aleagă lideri, mai mulți oameni au propus vedete. Printre propuneri se numără și Adrian Despot. Artistul este și unul dintre supraviețuitorii incendiului din club Colectiv. De trei zile, România protestează masiv în marile orașe. Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone au demisionat, iar marilor partide le este frică să mai propună nume pentru guvernare.

 • adi despot consultrai cotroceni klaus iohannis

  Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, va merge la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, deşi iniţial declinase invitaţia. Artistul a explicat că nu are pregătirea necesară pentru a reprezenta vocea străzii, dar cu doar jumătate de oră înainte de începerea discuţiilor, solistul a anunţat că va fi prezent la masa negocierilor.

 • incendiu colectiv

  Adi Despot s-a aflat vineri seară (30 octombrie) în clubul Colectiv, când s-a întâmplat incendiul în urma căruia au murit deja 31 de oameni, iar alţii se zbat între viaţă şi moarte pe paturile de spital. Solistul trupei Viţa de Vie nu a avut nevoie de îngrijiri, dar a făcut tot posibilul să ajute victimele tragediei.

 • proprietari

  Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, au fost arestați preventiv, prin decizia Judecătoriei Sectorului 4. Cei trei acționari ai clubului, unde vineri seară a izbucnit un incendiu ce a dus la pierderea vieții a 32 de oameni și rănirea a aproape 200, au fost aduși, marți, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, după ce în decursul zilei de luni, au fost arestaţi pentru 24 de ore.