Adevărul lui Kamara despre soţia infidelă

kamara.jpg

kamara
Oana, soția lui Kamara, a fost cea care potrivit artistului ar fi călcat prima strâmb
Foto: arhivă personală

Supărat că soţia a vorbit despre boala copilului lor la televizor, Kamara a sărit la gâtul Oanei şi a desfiinţat-o. Solistul, care până în urmă cu doar câteva zile era oaia neagră a familiei, a pasat vina în curtea nevestei. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a-şi spăla păcatele şi a "şterge" episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

Kamara s-a afişat de curând cu amanta, dar şi Oana are partea ei de vină. Artistul a venit în platoul emisiunii "Wowbiz" și a explicat cum s-au petrecut lucrurile. 

"În ziua în care s-a întâmplat fapta, aveam concert la Galaţi, am sunat-o şi i-am zis «Ce se întâmplă, de ce eşti într-o conversaţie la 1.30? Vorbesc cu un bărbat. Oana, ce am vorbit? N-am zis că ne concentrăm pe noi, pe copil? Unde-i pasiunea? Eu am venit spre tine, tu vii spre mine, e normal că dacă vorbeşti cu alţi bărbaţi o transmiţi lor. Ea mi-a spus că nu a făcut nimic, că doar avea o discuţie erotică. Am oprit la Focşani şi le-am spus părinţilor ei. Nu se poate ca fiica voastră să facă aşa ceva, a doua zi, de dimineaţă, mi-a zis că trebuie să se întâlnească cu el. Mi-a zis că e doar un prieten. Am vorbit şi cu omul respectiv, că ştiam că a fost căsătorit, că are trei copii. Nu-mi venea să cred că iese pe uşă. În seara aceea, la 23.00 aveam întâlnire cu un regizor, la 22.00 o sun, iar Oana mi-a zis că mai stă, că îi place discuţia.

kamara.jpg

kamara
Kamara a povestit cum s-a derulat filmul întâlnirii
foto: Kanal d

 

În acel moment, l-am luat pe Leon şi ne-am dus acolo. Am întrebat-o dacă e atrasă de el, am întrebat-o de mai multe ori. I-am zis să-mi lase soţia în pace. Totul avea loc în curtea unui hotel şi am fost îndreptăţit să cred orice. Atunci, i-am zis Oanei că are trei variante: luăm o cameră pentru Leon şi noi trei mergem, în cealaltă. La care omul s-a speriat şi n-a vrut, eu i-am zis doar ca să se plece. Iar tu, Oana, te culci cu el şi ne despărţim sau vii cu mine şi nu mai vorbeşti cu el. Mi-a fost frică, am zis că e bine să-i dau a patru variantă. I-am zis să vorbească cu cine vrea ea, dar să vină acasă. A rămas cu acel bărbat şi s-a întors acasă la 7 dimineaţa. Am sunat-o toată seara, iar la un moment dat mi-a explicat că a încercat să facă ceva cu acel bărbat, dar nu a putut”, a mărturisit Kamara. 

Artistul a explicat că în acea seară soţia lui a lipsit de acasă lăsând să se înţeleagă că acela a fost momentul în care Oana ar fi călcat strâmb.   

Loading...

Citește și

  • Noi detalii picante ies la iveală în triunghiul amoros Oana-Kamara Ghedi-Mădălina. Soţia şi amanta artistului s-au confruntat în direct la tv şi din discuţia lor s-a aflat că amanta cântăreţului a avut grijă de copilul bolnav al cuplului! Leon are aproape patru ani şi merge periodic la şedinţe de terapie pentru că are paralizie cerebrală şi nu este independent.

  • kamara oana

    Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1