Adevărul din spatele relației Doiniței Oancea cu Augustin Viziru!

12-13-vedete-1.jpg

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru au realizat o şedinţă foto inedită la clubul de biliard de la Semănătoarea

Din 2008, de când joacă în telenovele, Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru nu se mai desprind unul de altul. În ultima vreme, cei doi sunt tot mai des văzuţi împreună, astfel că le-au ieşit şi vorbe că s-ar fi cuplat. Chiar au făcut-o, dar nu în pat, ci în afaceri cu o bilă şi un tac: au pe mână un celebru club de biliard din Capitală.

Doiniţa Oancea (33 de ani) şi Augustin Viziru (35 de ani) au început să lucreze împreună încă din 2008, când au fost colegi în telenovela „Regina”. De atunci, meseria şi destinul i-au unit mereu. În 2013 „se căsătoreau” în serialul „Îngeri pierduţi”, de la Acasă TV, iar în 2015, în emisiunea “Ferma vedetelor” (PRO TV). În ultima vreme, cei doi au fost surprinşi unul în compania celuilalt şi în incinta unui club de biliard de la „Sema Parc”, fosta fabrică Semănătoarea, iar Click! a aflat că vizitele de acolo au legătură cu o afacere în care ar fi intrat în tandem. Viziru, jucător profesionist de biliard, ar dori să devină proprietarul stabilimentului, iar Doiniţa ar fi numai bună să-l ajute cu promovarea. „Augustin şi Doiniţa vin mereu împreună, dar şi separat, la acest club de biliard. Având în vedere pasiunea actorului pentru acest sport, este de înţeles. Se zvoneşte că şi-ar dori acel club pentru el, însă dacă îl va cumpăra, ar avea serios de investit. Doiniţa îi este alături şi are experienţa necesară pentru a-l ajuta pe partea de marketing”, ne-au mărturisit surse apropiate celor doi.

Viziru ar doi să cumpere clubul

De altfel, Doiniţa şi Augustin au ceva bani puşi la ciorap. Chiar dacă nu au câştigat primul sezon de la “Ferma vedetelor”, ei au fost remuneraţi cu câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Cocani. Astfel, Doiniţa a strâns aproximativ 8.000 de euro, iar Viziru mai bine de 16.000, ţinând cont că ajuns până în finală. În plus, actorul a fost prezent şi anul acesta, în Cipru, în cel de-al doilea sezon al emisiunii de la PRO TV. Altfel, pe lângă acest proiect cu biliardul, Doiniţa a mai dat un “tun”: a fugit la mare, pentru că de ieri a înceut să prezinte matinalul „În briza mării”, la Neptun TV, alături de Max Dragomir („Vocea României”). Contactaţi de Click! Doiniţa şi Viziru nu au confirmat, dar nici nu au infirmat povestea cu clubul de biliard. Ne-au spus doar că nu e momentul pentru a vorbi despre asta, dar că o vor face din toamnă. 

 

Și ei s-au realizat în carieră după ce au trudit la «Fermă»

Dan Helciug

Cel poreclit “Greieraşul” a plecat direct la Londra după ce a ieşit de la “Fermă”, pentru a participa la „X-Factor”. Deși a fost admis, nu a dorit să meargă mai departe, având agenda de concerte plină. A înregistrat și un album nou, iar recent a filmat videoclipuri pentru piesele sale, „Tango 4.1” şi „Scoica”.

Vica Blochina

Imediat după ce a ieşit din „Ferma Vedetelor”, a fost cooptată ca şi prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, alături de Sore, Nadine şi Răzvan Fodor. Apoi a semnat un contract cu turcii de la Kanal D, pentru un reality-show în care avea rolul principal.

Gina Pistol

De la PRO TV, fermecătoarea vedetă a trecut în barca Antenei 1, unde a devenit prezentatoarea show-ului „Chefi la cuţite”, pentru care acum filmează sezonul al doilea. La începutul verii, Gina Pistol a mers în pelerinaj în Spania, pe El Camino de Santiago, drumul Sfântului Iacob.

Ionuţ Iftimoaie

Cel mai simpatizat fermier de la Cocani, luptătorul K1 Ionuț Iftimoaie, se retrage mâine din activitatea de sportiv, cu un meci împotriva campionului mondial Jorge Loren. Se va axa apoi pe televiziune. Anul acesta, a revenit în sezonul al doilea de la “Ferma Vedetelor” din Cipru, ca invitat special.

 

S-au susținut unul pe altul și la emisiune

12-13-vedete-3.jpg

În 2015, Doinița și Viziru au fost concurenți la “Fermă”

 

Doinița Oancea și Augustin Viziru s-au comportat ca doi îndrăgostiți în primul sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”, care s-a filmat la Cocani, județul Dâmbovița. Emisiunea a început la PRO TV pe 9 martie 2015 și s-a terminat pe 31 mai. Ei nu sunt însă singurii care s-au realizat după participarea la acest reality-show, ci și ceilalți concurenți au avut de câștigat: Oana Radu, Ștefan Stan, Mioara Velicu, Tudorel Filimon, Dan Helciug,Vica Blochina, Cristina Cioran, Dima Trofim, Corina Drăgulescu, Gina Pistol, Roxana Ionescu, George Vintilă, Lucian Viziru.

 

 

Loading...

Citește și

  • doinita oancea prezentatoare tv neptun tv

    Nu aduce anul ce aduce ceasul! Dezamăgită că după ce bătuse palma cu Happy Channel, proiectul a picat la scurt timp, Doiniţa Oancea şi-a văzut visul cu ochi. Joi ( 4 august) a intrat în direct la propriul ei show estival, la care este moderatoare. Actriţa prezintă alături de Max Dragomoir, fost concurent la "Vocea României", la Tv Neptun.

  • doinita oancea gatit bucatarie

    Nu este bună doar la actorie şi la creaţii vestimentare, Doiniţa Oancea se pricepe şi la gătit! Bruneta a făcut o demonstraţie în bucătărie, iar rezultatele le-a arătat mândră prietenilor de pe reţeaua de socializare. Reacţia lor au convins-o pe actriţă că este momentul să intre mai des în bucătărie pentru a-şi exersa talentul culinar.

  • Noroc că i-au rămas şarmul, ochii verzi şi talentul de “vrăjitor”, căci altfel Augustin Viziru ar fi avut de suferit la capitolul cuceriri. Pătrăţelele de pe abdomen sunt doar o amintire azi, căci fostul actor de telenovele a pus pe el 20 de kilograme. Schimbarea în rău s-a produs într-un singur an.

  • Atunci când au bătut palma cu PRO TV, pentru a participa la “Dansez pentru tine” sau “Ferma vedetelor”, Monica Davidescu şi Augustin Viziru nu şi-au imaginat că vor pleca de acolo mutilaţi pe viaţă. Deşi timpul s-a scurs, ei nu sunt „reparaţi” complet şi se chinuiesc, cum pot, să-şi facă meseriile care le aduc bani în casă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1