Adevărul despre vârsta Cristinei Spătar! Iată câţi ani are cântăreaţa

12-13-vedete-cristiixzzizixna-spatar.jpg

Cristina Spătar
Despre Cristina Spătar s-a vehiculat că ar avea 50 de ani

Vârsta Cristinei Spătar a fost un subiect intens dezbătut. După ce s-a spus că ar avea ba 47, ba 50 de ani, Click! a reuşit să obţină dovada vârstei reale a cântăreţei.

Conform datelor din buletin, ea este născută la Onești, în 1972,  pe 17 iunie: ”Sunt fericită cu vârsta mea, am doi copii frumoși, iar asta contează cel mai mult, nu anii din acte”, ne-a spus vedeta, care va împlini abia anul acesta 44 de ani.

Confuzia a apărut după ce avocata cântăreței a trimis o notificare către presă care conținea CNP-ul altei vedete care-i oferise drept model înștiințarea sa.

Deși mai sunt trei luni până la aniversarea sa, Cristina știe deja cum va petrece. De tort se va ocupa exclusiv soacra sa, care este un adevărat Master Chef în bucătărie, iar familia, rudele și prietenii îi vor fi alături, ca în fiecare an.

loading...

Citește și

 • Bucurie mare în familia Ileanei Dragnea. Bucureşteanca de 70 de ani a câştigat cu ziarul preferat 1.000 de lei. „Vă mulţumesc din suflet! Sunt tare fericită că am reuşit să câştig un premiu aşa mare. Pensia mea e de 1.000 de lei, aşadar Click! mi-a făcut cadou pensia mea pe o lună”, ne-a spus cititoarea noastră.

 • cristina spatar preot parintele ciprian

  „Nu mai cred în fidelitate”, spune cu amărăciune Cristina Spătar (43 de ani). Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru un blog că ultima oară când soţul ei i-a dat un mesaj de dragoste a fost acum trei luni. Deşi i-a fost alături în cele mai grele momente lui Alin Ionescu, acesta nu i-a răspuns cu aceeaşi monedă, ci s-a arătat interesat de alte domnişoare.

 • Alin Ionescu si familia

  A avut probleme cu legea, dar se pare că necazurile s-au mutat în relaţia de cuplu. Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a scăpat de arest, însă asupra lui planează acum alte suspiciuni, de infidelitate. Omul de afaceri a fost văzut în ultima vreme în compania altor doamne, iar aceste escapade ale afaceristului au dat curs unor zvonuri privind un iminent divorţ.

 • alin ionescu amanta bruneta

  Zvonuri despre un posibil divorț între Cristina Spătar și Alin Ionescu exuistă de ceva vreme. Acum, însă, paparazii de la Kanal D l-au surprins pe omul de afaceri cu o brunetă suspectă, așa că soțul solistei și-a găsit cu greu cuvintele ca să explice cine este domnișoara.

 • cristina spatar corina nelu bud

  Ce o fi dus la ruptura dintre Cristina Spătar şi Alin Ionescu? Dar la despărțirea dintre solista Corina şi Nelu Bud, după aproape 20 de ani de relaţie? Posibil ca răspunsurile să fie scrise în stele. Roxana Luşneac, astrolog vedic, are câteva teorii interesante, despre despărțirile din showbiz.

 • Hair stylist-ul Javier Vergara (44 de ani), care a decis să rămână definitiv în Bucureşti, are cu ce se lăuda, căci prin mâinile lui iscusite au trecut, de-a lungul vremii, staruri precum Naomi Campbell, Linda Evanghelista şi Elle MacPherson. Şi vedetele noastre vor avea acum posibilitatea să apeleze la talentul lui, mai ales că nu excelează la capitolul coafură.