Adevărul despre transformarea uluitoare a Ionelei Prodan

18-19-vedete-foto-1-4-col.jpg

Acum (60 kg). Ionela Prodan a întinerit datorită dietei. Machiajul şi coafura, cu perucă, au schimbat-o şi mai mult
Foto: Sever Gheorghe

Ionela Prodan a şocat pe toată lumea joi seara, la un eveniment monden. Cântăreaţa are mai nou o siluetă de adolescentă, iar noua coafură şi machiajul puternic au întinerit-o şi mai mult. Solista ne-a spus cum şi de ce s-a schimbat atât de mult.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Prodan (70 de ani) a lipsit în ultima vreme de la evenimentele organizate în showbiz, iar prezenţa solistei joi seară, la Gala Eva.ro, i-a uimit pe toţi invitaţii. Mai mult, Ionela Prodan nu mai arăta deloc aşa cum o ştiau iubitorii de folclor: mai rotunjoară, cu părul blond şi scurt. La gala respectivă, Ionela Prodan a venit alături de fiica ei, Anamaria Prodan (44 de ani), gazda emisiunii “Gospodar fără pereche”, de la Pro TV. Impresara-vedetă TV arăta foarte sexy, însă mama acesteia a captat, de data aceasta, toată atenţia, afişând o nouă siluetă, mult mai filiformă, un machiaj puternic, în tendinţe, dar şi o coafură realizată cu ajutorul unei peruci.

18-19-vedete-foto-2-2-col.jpg

Anamaria Prodan
Înainte (90 kg). Anamaria avea codiţe, iar Ionela, părul scurt. Şi siluetele lor erau mai plinuţe

Ionela Prodan a topit surplusul de greutate în mai puţin de un an, din momentul în care a început să fie atentă la alimentaţia sa. La început, artista a folosit nişte creme pentru tonifiere, a consumat peşte, salate, piept de pui, legume şi a renunţat complet la dulciuri, pâine şi paste. În paralel, ea a făcut duşuri cu produse exfoliante, două dimineaţa, două seara. Apoi, timp de două ori pe săptămână a mers câte o oră la masaj. Mai multe despre această transformare ne-a dezvăluit chiar interpreta.

„Am scăpat de peste 30 de kilograme. Am vrut să stau o perioadă departe de scenă şi de lumina reflectoarelor. Vârsta te poate prinde din urmă, însă trebuie să fii demnă. Vreau să urc pe scenă doar la spectacole aniversare, poate o dată pe an, poate în concerte gen «Ionela Prodan şi invitaţii ei». De Revelion nu o să cânt, o să plec la fiica mea, Anca, în America, împreună cu Anamaria. Petrecem cu nepoţii, am cinci la număr. Acolo, în Denver, am şi eu casă şi mă simt foarte bine. Cât despre transformarea mea, trebuie să vă spun că am renunţat complet la carne, mănânc doar peşte şi salate. Iar sport nu fac foarte mult”, ne-a mărturisit interpreta de muzică populară.

 

Şi alte vedete s-au transformat total de-a lungul carierei

ROXANA  BLAGU. În perioada 2004-2006, trei graţii cu blugii decupaţi la spate făceau ravagii pe scenă. Andreia Sibechi, Roxana Blagu şi Loredana Poghircă au fost solistele trupei Trident, iar odată cu destrămarea formaţiei, cele trei au trecut toate prin transformări radicale. Uluitoare e schimbarea Roxanei Blagu, pe care abia am recunoscut-o în rochiţa retro, elegantă. Vedeta are gusturi la haine, mai ales că este patroana unui atelier de modă.


DIANA DUMITRESCU. A devenit celebră datorită rolurilor din telenovele precum “Regina” (2008) sau “Iubire şi onoare” (2010), însă cu trecerea anilor doar pozele ne mai reamintesc de Diana Dumitrescu de atunci. Actriţa a înflorit şi s-a trasformat radical cu ajutorul stiliştilor.

Coafura şi machiajul pe care le-a afişat la gala de joi seară i-au adăugat un plus de mister. Diana ne-a mărturisit că a şi slăbit în ultima vreme, însă acest lucru s-a datorat şi proiectelor în care a fost implicată. Actriţa a filmat pentru “Ghinionistul”, un film regizat de Iura Luncaşu.

Loading...

Citește și