Adevărul despre Ștefan Bănică și Emilia Popescu. Ce spune actrița despre iubitele solistului

emilia_popescu_stefan_banica.jpg

emilia popescu, stefan banica jr
Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. colaborează de 30 de ani
foto: arhivă personală

Despre Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. s-a bârfit multă vreme că ar avea o relație mai apropiată decât recunoșteau. Prea se potriveau perfect la televizor, prea râdeau cu poftă la aceleași glume. Cei doi au împlinit anul acesta 30 de ani de când și-au făcut curajul de a dansa împreună, la o petrecere la Costinești.

Emilia Popescu (51 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (49 de ani) au vorbit despre prietenia lor în emisiunea ”La Radion cu Andreea Esca”. S-au cunoscut în facultate, au făcut un cuplu pe micul ecran timp de peste 20 de ani, în emisiunile de varietăți și apoi în show-urile de la PRO Tv și au rămas apropiați. Atât de apropiați, încât, atunci când o simte supărată, Fănică îi cântă Emiliei piesa ei preferată, Blue Moon, a lui Rod Stewart.

Începuturile n-au fost însă tocmai line, după cum a recunoscut Ștefan, în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM. ”Mai mult eu o tatonam, că ea era mai mult pe lângă. Eu eram în anul întâi, ea în anul trei. Mai târziu mi-a spus că îi era frică de mine, pentru că avea senzația că aveam ochii violeți, eram un fel de Liz Taylor, iar ea un fel de Nicu Constantin.

Dar când au ajuns unul în brațele celuilalt, pe ringul de dans, chimia a fost perfectă. ”Eram la Costinești, prin ’87. Cu Dinică, cu toată lumea, la premiera filmului. Știu că am invitat-o la dans și am dansat vreo patru ore. Totul ieșea perfect, ne înțelegeam de parcă ne-am fi știut de nu știu când. E o actriță specială și un om special. Dar trebuie să ai nervii tari, că dacă stai prea mult timp cu Stela Popescu Jr., te ucide. Transmite atât de mult, și bucuriile, și necazurile, la intensitate maximă”, a detaliat Ștefan.

De partea cealaltă, Emilia a recunoscut că între ea și Ștefan a fost întotdeauna ceva special, diferit de tot ce a trăit solistul cu oricare dintre partenerele lui de viață.  ”Ce ne leagă pe noi foarte tare e faptul că niciodată n-am râs cu alte persoane mai mult decât am râs împreună. El sigur n-a râs cu nimeni atât de mult cât a râs cu mine, mă refer la partenerele lui de viață. Și eu la fel”, a spus actrițaîn emisiunea ”La Radio”.

Emilia Popescu a fost căsătorită timp de aproape 15 ani cu Ionuț Ștefănescu, flautist la Filarmonică, fiul actorului Eusebiu Ștefănescu. Cei doi au împreună o fată, Maria (21 de ani), pasionată de design, masterandă  la UNARTE, la modă.

Ștefan Bănică Jr. a avut o viață amoroasă complicată. Artistul s-a iubit cu femei celebre și cu multă personalitate, iar gurile rele spun că, în majoritatea cazurilor, comportamentul violent al lui Ștefan ar fi dus la despărțire. Bănică s-a căsătorit de două ori, cu eternele rivale ale showbiz-ului românesc, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, și are doi copii, un băiat cu Camelia Constantinescu, și o fată cu fosta Zână a surprizelor. În prezent, Ștefan este logodit cu solista Lavinia Pârva, femeia cu care a fost surprins de paparazzi Click! în timpul mariajului cu Andreea Marin.

loading...

Citește și

  • femeile din viata lui stefan banica jr

    Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.(47 de ani) au fost numeroase. Artistul are două căsnicii eșuate în palmares,cu Mihaela Rădulescu (46 de ani) și cu Andreea Marin (40 de ani). A avut numai relații tumultoase, care s-au lăsat cu scandal.

  • stefan banica jr

    Tată a doi copii absolut superbi, Ştefan Bănică jr. e mândru nevoie mare de odraslele lui. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de nouă ani. Cu amândoi are relaţii extraordinare, deşi cu fiecare dintre ei petrece diferit timpul. Dacă cu băiatul artistul se plimbă cu bicicleta şi vorbesc despre fete, cu fetiţa din mariajul cu Andreea Marin preferă să joace cărţi, iar acest obicei îi face să se cam certe.