Adevărul despre relaţia lui Cazacu cu iubita: «Am fost însărcinată!»

ana_si_cazacu.jpg

ana roman catalin cazacu
Cătălin Cazacu şi Ana Roman sunt iubiţi de un an
Foto: arhivă personală

Cătălin Cazacu ştie să cucerească o femeie sau cel puţin asta reiese din mărturisirife făcute de iubita lui oficială! Ana Roman a povestit cât de mult a lucrat campionul la motociclism ca să o facă pe brunetă să-l accepte în viaţa ei. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, dar relaţia lor este serios afectată după ce sportivul s-a apropiat în ultimele săptămâni la "Exatlon" de Claudia Pavel.

Dincolo de adrenalina competiţiei din Republica Dominicană, Cătălin Cazacu trăieşte la fel de intens şi pe plan sentimental. În acest moment sportivul este prins între două femei - iubita oficială, care a rămas cuminte acasă să-l aştepte- şi Claudia Pavel, fosta lui colegă de echipă. Marţi, atât sportivul, cât şi artista au mărturisit că au sentimente puternice unul pentru celălalt, dar că lucrurile nu au avansat între ei.

Uimită de sinceritatea celor doi, dar şi de cea a văzut o ţară întreagă la televizor, Ana Roman, iubita oficială a sportivului, a povestit că are o relaţie serioasă cu motociclistul, ba chiar cei doi ar fi putut deveni părinţi anul acesta. Invitată la "Wowbiz", Ana a explicat cum a început idila lor.

”Ne-am cunoscut la aeroport. Aşteptam amândoi un taxi. Eu veneam de la Timişoara, el la fel. Am aşteptat al doilea taxi, timp în care am vorbit A fost o plăcere. El a făcut primul pas. Cătălin este foarte şarmant, a făcut multe glume. Am plecat separat şi nu i-am dat numărul de telefon. Mi-a scris pe Facebook. A fost drăguţ. Ne trimiteam poze cu ce mâncam. M-am trezit cu el acasă, mi-a adus medicamente. Era foarte atent. Mi-a adus fructe. Nu, nu mi-a gătit, dar când am gătit, m-a ajutat”, a spus ea. 

Bruneta a mers mai departe cu firul poveştii şi a explicat că din toama trecută cei doi locuiesc împreună. 

"În septembrie mi-am dus hainele la el. A fost o cerere în căsătorie, dar n-am luat-o în serios. A fost în largul mării, pe skijet-ul lui. Bineînţeles că i-am zis că da. Mi-a dat un inel, îmi este mare. E acasă”, a mai spus Ana la Kanal d

De asemenea, ea a dezvăluit că a fost însărcinată în urmă cu doar câteva luni, însă din păcate, sarcina a încetat să mai evolueze. 
”N-am făcut planuri de nuntă, n-am făcut decât să vorbim decât despre cum ne-ar plăcea să fie nuntă noastră. Da, am slăbit în ultima lună. Ne-am dorit amândoi un copil, am fost însărcinată, dar n-a fost să fie. La 10 săptămâni am pierdut sarcina. Cătălin mi-a fost foarte aproape, am zis că n-a fost să fie. A încetat să-i mai bată inimioară. Nu am luat-o că pe un semn. Am suferit foarte mult şi nu-mi place să vorbesc despre subiectul ăsta. S-a întâmplat în octombrie, cumva rana este caldă”, a spus ea.

Deşi sunt împreună de doar un an, relaţia sportivului cu modelul a fost una cu năbădăi. Cei doi au mai fost despărţiţi, dar el a rugat-o să-i mai acorde o şansă. Acum, motociclistului i s-au aprins călcâiele după Claudia Pavel, iar artista pare că-i împărtăşeşte sentimentele.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.

  • catalin cazacu iubita ana roman

    Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.

  • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

  • catalin cazacu

    E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.