Adevărul despre pauza vocală a Claudiei Ghițulescu! Ce spune cântăreața

claudia.jpg

claudia ghitulescu botez italia
Claudia Ghiţulescu a cântat laun botez în Italia
foto: arhiva personală

A revenit pe scenă mai repede decât se aştepta cineva! Claudia Ghițulescu se află în Italia, unde a cântat sâmbătă, la un botez. Cântăreața de muzică populară a ținut să facă lumină privind problemele de sănătate pe care le-a avut.

Claudia Ghițulescu a făcut o pauză vocală, pentru câteva zile, așa cum face orice artist care se respectă și are grijă de vocea sa. Artista a ținut să precizeze că nu a avut probleme deosebite, însă a recunoscut că a făcut o pauză vocală, apoi și-a reluat activitatea artistică. ”Artiștii intră deseori, în pauză vocală. Sunt bine, nu am probleme cu vocea. Nu am niciuun virus. Aseară am cântat la un botez la Bergamo.”, a spus Claudia Ghițulescu pentru Click!

Cântăreața a urmat tratamente naturiste pe bază de miere, propolis și ghimbir, la sugestia prietenei ei, Cristina Smadu, şi a urmat sfatul medicilor, care se pare că i-a fost de mare ajutor. 

 

 

Loading...

Citește și

  • claudia ghitulescu tort nunta marian nasi

    Nuntă fastuoasă sâmbătă seara, la Magic Place din Crângaşi! Claudia Ghiţulescu a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a distrat până în zorii zilei printre invitaţii ei, în mare cântăreţi de folclor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru horele care s-au încins, dar şi pentru iubitorii de manele, care l-au avut pe scenă, printre alţii, pe Adrian Minune. Dedicaţiile au curs în valuri, iar recitalul i-a umplut artistului buzunarele de bani.

  • claudia ghitulescu botez italia

    Au mai rămas câteva ore până când Claudia Ghiţulescu (39 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă! Cântăreaţa de muzică populară se căsătoreşte religios sâmbătă după-amiază la o biserică din sectorul 5, urmând să petreacă într-un decor de vis la o sală de evenimente din Crângaşi. Artista a vrut ca în ziua nunţii ei să arate ca o prinţesă şi a pus accent pe toate detaliile. Solista nu doar că şi-a ales o rochie diafană, ci şi un decor în nunaţe şarmante de alb şi roz pal.