Adevărul despre noua siluetă a Monicăi Anghel. Cum a ajuns să scape de 25 kg

monica-anghel-grasa.jpg

monica-anghel
Aşa arăta Monica Anghel în urmă cu trei ani

Pe 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, Monica Anghel împlinește 47 de ani însă, de când s-a subțiat vizibil, arată precum o adolescentă. Monica ne-a vorbit despre sacrificiile făcute pentru a ajunge la aproximativ 65 de kilograme, greutate pe care o avea și la debutul în muzică.

Monica Anghel nu-și mai încape în piele de bucurie că visul de a fi din nou slabă, ca în anii tinereții, a devenit realitate. Acum, de dragul noului look, ea își postează zilnic, pe reţelele sociale, fotografii în care își etalează noua siluetă, fanii felicitând-o pentru reușită. Totul a început în toamna anului trecut, când Monica a întâmpinat probleme la coloană, fiind nevoită să se opereze de hernie de disc.

Cum, între timp, artista a reușit să topească peste 20 de kilograme, mulți au pus marea schimbare pe seama unei operații de micșorare a stomacului. Monica a negat cu îndârjire că ar fi apelat la această metodă, de altfel la mare modă printre vedetele autohtone: ”Din octombrie, urmez un program strict, care durează doi ani și se numește «Good Life», (n.r. viață bună). Am slăbit în total 25 de kilograme, mă simt excelent. Este un program strict, cu medic nutriționist, fizioterapeut, kinetoterapeut și psiholog. Dimineața, după ce-mi duc băiatul la școală, sunt la clinică și urmez acest program, cu specificația că la psiholog merg o dată pe lună, iar nutriționistul îmi face programul săptămânal. Am voie să mânânc orice, și proteină animală, și proteină vegetală, fructe. Am renunțat la carbohidrați. O dată la trei luni îmi fac analizele și sunt din ce în ce mai bune. Mă simt extraordinar, am energie cât pentru zece. Nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am pus inel, nu sunt bolnavă, așa cum au spus unii, doar am urmat un program personalizat!”, a povestit Monica Anghel pentru Click!

31870552_1013043432178463_128682777875841024_n.jpg

Monica Anghel, slabire, dieta, transformare, nutritionist, solista, hernie de disc, operatie
Monica Anghel este de nerecunoscut după ce și-a schimbat radical stilul de viață
foto: arhivă personală

Evident, după ce a scăpat de atâtea kilograme, artista a fost nevoită să-și schimbe și garderoba, dar nu a dat iama prin magazine, apelând la șifonierul unei rude: ”Am foarte multe haine de la mătușa mea, care este slabă-băț, așa că nu am fost nevoită să fac cheltuieli pentru schimbarea garderobei”, a adăugat ea.

31369783_1955316077832501_356179099531608064_o.jpg

Monica Anghel este de nerecunoscut după ce și-a schimbat radical stilul de viață
Monica spune că se simte excelent
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Monica Anghel (46 de ani) are cu ce se mândri! Îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară are o mamă la fel de frumoasă ca ea. Ba, mai mult, dacă nu ne-ar fi spus chiar cântăreaţa că doamna care stă lângă ea este femeia care i-a dat viaţă, am fi zis că sunt două surori care se înţeleg de minune! Prezente luni seară la un eveniment monden, cele două doamne distinse au „umplut” încăperea cu buna dispoziţie.

  • monica anghel

    Îndrăgita Monica Anghel (46 de ani) a trecut prin mari emoții și stres. De această dată nu a fost vorba despre o reprezentație artistică, ci despre o procedură medicală. Solista s-a internat la spital, de urgență, sâmbătă seară, 8 iulie, unde a suferit o operație în zona coloanei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1