Adevăratul motiv pentru care Pelinel îl vizitează săptămânal pe Borcea în închisoare

2-3-bd-foto-1-35coloane-22cm.jpg

Valentina Pelinel a recunocut că Borcea este tatăl copilului ei abia după ce divorţul afaceristului de Alina Vidican a început să se concretizeze

Din 8 iunie, de când i s-a născut cel de-al şaptelea copil, Cristi Borcea a început să vadă luminiţa de la capătul celulei. Şi asta pentru că vizitele regulate ale Valentinei Pelinel, care îi duce mereu fotografii cu “bebe poznaş”, îi ridică lui Borcea moralul la puşcărie.

Două weekenduri consecutive, două vizite ale Valentinei Pelinel (35 de ani) la Penitenciarul Poarta Albă (judeţul Constanţa), unde este închis Cristi Borcea (46 de ani).

2-bd-borcea-.jpg

Cristi Borcea i-a dat Valentinei un plic cu acte

Sâmbătă, 13 august, fotomodelul a fost acolo împreună cu bebeluşul Milan, pentru ca micuţul să-şi cunoască tatăl. Deşi întâlnirea s-a produs într-un mediu neplăcut, pentru protagonişti n-a contat decât că, pentru câteva minute, familia a fost reunită complet. Sâmbăta aceasta, pe 20 august, Valentina a făcut iar naveta pe ruta Bucureşti-Poarta Albă, dar de data aceasta singură, fără „bebeluşul poznaş”.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, sexy, vedeta a intrat cu mâna goală la vorbitor, pentru că probabil pentru Borcea contează mai mult să o vadă pe ea decât să primească de-ale gurii, la pachet. De fapt, blondina şi micuţul Milan, născut pe 8 iunie, sunt acum cea mai bună terapie pentru Borcea, care nu de puţine ori a avut psihicul la pământ din cauza situaţiei în care se află.

“Lui Cristi îi e greu, vă daţi seama, dar rezistă. Acum are şi moralul mai ridicat, datorită lui Milan. A fost foarte emoţionat când l-a cunoscut, este topit după el. Valentina i-a dus mereu poze, scoase pe hârtie fotografică, pentru că nu are acces acolo cu telefonul mobil. Orice poţi să-i spui lui Borcea, dar nu că n-ar fi un tată bun. Totul până la copii, ar face orice pentru ei. Copiii sunt punctul lui slab”, ne-au povestit surse credibile din anturajul clubului de fotbal Dinamo.

Click! vă dezvăluie şi misterul plicului pe care Valentina l-a ţinut strâns, la piept, după ce a plecat sâmbătă de la vizita pe care i-a făcut-o lui Borcea la penitenciar. Unii au zis că în interior se află poze cu Milan, alţii că ar fi acte de stare civilă, însă nici una dintre variante nu e corectă.

“Dacă Valentina îi duce lui Cristi poze cu Milan, i le lasă acolo. De ce le-ar lua înapoi, acasă? În plic erau nişte acte care au legătură cu afacerile lui Cristi. El doar a rugat-o pe Valentina să le înmâneze unei terţe persoane”, ne-au mai spus sursele noastre.

În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, în dosarul transferurilor de jucători.

Instanța i-a salvat de la sechestru casa lui Borcea

2-3-bd-foto-1-35coloane-casa.jpg

Vila lui Cristi Borcea și a Mihaelei Borcea valorează un milion de euro

Cristi Borcea și Mihaela Borcea luptă pentru vila lor din Pantelimon. Valorează un milion de euro, iar DNA și ANAF au pus sechestru pe ea ca să acopere prejudiciul pe care fostul dinamovist l-a provocat statului, în ”Dosarul Transferurilor”. Foștii soți au dat în judecată cele două instituții, dar la ultimul termen, din 18 august, au obținut câștig de cauză. Magistratul de la Tribunalul București le-a admis cererea de ridicare și radierea sechestrului asigurător instituit. Decizia nu este definitivă și poate fi atactă cu apel de procurori.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1