Adevăratul motiv pentru care Andreea Berecleanu a amânat nunta cu Constantin Stan

berecleanu-8941515121512051.jpg

Andreea Berecleanu, nunta, copii, sot, doctor
La cununia civilă au fost prezenţi cei doi copii ai Andreei, dar şi fiica lui Constantin Stan

După trei ani de iubire intensă, Andreea Berecleanu (41 de ani) s-a măritat, în weekend, cu medicul estetician Constantin Stan (59 de ani), la Primăria Municipiului Bucureşti. Căsătoria a fost oficiată de Gabriela Firea, iar peste câteva săptămâni ştirista Antena 1 va îmbrăca şi rochia de mireasă.

 • Click!: De trei ani trăiţi o poveste de dragoste frumoasă, alături de medicul Constantin Stan. Cum a început acest love story? 

Andreea Berecleanu: Cum a început rămâne în sufletul nostru. De asemenea, şi cum continuă, rămâne tot la noi. Îmi plac sufletul şi mintea lui, bunătatea, generozitatea, faptul că ochii lui mă iubesc în fiecare clipă. Ne-am cunoscut în urmă cu cel puţin zece ani, era doar o cunoştinţă,  însă ne-am îndrăgostit unul de celălalt în 2013. 

 • Ce v-a făcut să luaţi această decizie?

Dragostea care ne uneşte, copiii mei şi fata lui Constantin, prin felul în care ne-au fost alături în cei peste trei ani de când suntem împreună. Cererea în căsătorie a venit din partea lui Constantin din prima clipă şi s-a repetat pe parcursul acestor ani. Eu i-am zâmbit de fiecare dată, fără să-l refuz. Doar am amânat până când am considerat că şi copiii mei sunt pregătiţi pentru acest pas important. 

 • În ziua de azi, a devenit un şablon să spui “nu ne ţin actele”…

Eu nu cred că oamenii se despart că au sau nu acte, că stau prea mult împreună sau prea puţin. Ci doar când dragostea dispare, atunci când nu mai există emoţie.

 • Unde veţi merge în luna de miere?

Noi facem din toate vacanţele luni de miere. Ne bucurăm de fiecare plecare, mai lungă sau chiar de un weekend. Muncim foarte mult şi atunci aceste evadări sunt trăite din plin şi le aşteptăm cu nerăbdare.

 • Dupa cununia civilă, urmează cea religioasă. Când va avea loc? 

În luna noiembrie, la început. Aştept să-mi sosească rochia şi sper să iasă totul aşa cum ne-am dorit. Discret, alături de oamenii pe care-i iubim. Am ales o biserică veche, de la 1700, în care încape puţină lume.

 • Aş vrea să vă întreb cum au primit copiii  vestea căsătoriei şi cum se înţeleg cu domnul doctor?

Copiii au fost primii care au aflat şi care se aşteptau oricând să se întâmple. S-au bucurat, sunt fericiţi. Relaţia lor cu Constantin e de pură prietenie, de înţelegere, comunicare emoţionala, respect, joacă.

Loading...

Citește și

 • andreea berecleanu cununie civila

  Andreea Berecleanu a oficializat relația pe care o are de trei ani cu medicul estetician Constantin Stan, duminică, 18 septembrie, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse. Nu puteau lipsi însă copiii pe care Andreea îi are din prima ei căsnicie, Eva și Petru. Fiica știristei a atras atenția tuturor, într-o rochie cu umerii evidențiați.

 • berecleanu sot

  Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

 • andreea berecleanu constantin stan cununie nasi

  După trei ani de iubire, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan şi-au ofcializat duminică (18 septembrie) relaţia, în prezenâa rudelor şi prietenilor apropiaţi. Alături celor doi miri le-au fost Gabriela Firea şi soţul său, Costel Florentin Pandele, dar şi naşii pe care vedeta de televiziune i-a ales în persoana Ilenei Badiu şi a soţului acesteia, medicul chirurg Cătălin Badiu.

 • andreea berecleanu 41 de ani cununie civila constantin stan

  Evenimentul acestei toamne este fără doar şi poate nunta Andreei Berecleanu. Vedeta tv s-a cununat civil, duminică (18 septembrie) cu medicul Constantin Stan, iar la începutul lunii noiembrie cei doi urmează să ajungă în faţa altarului. Naşii cuplului sunt Ileana Badiu şi soţul ei medicul chirurg Cătălin Badiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1