Adelina Pestrițu, tribut inedit pentru Karl Lagerfeld! Cum s-a transformat bruneta în celebrul designer

adelina_pestrita.jpg

adelina pestritu karl lagerfeld
Adelina Pestrițu și-a intrat perfect în rol

Adelinei Pestrițu îi place să se joace cu look-ul ei și nu îi este teamă să se transforme în diferite personaje. De această dată, vedeta s-a lăsat pe mâna lui Adrian Perjovschi și i-a adus unt ribut inedit celebrului creator de modă, Karl Lagerfeld.

Adelina Pestrițu a acceptat invitația de a participa la proiectul bunului ei prieten, Adrian Perjovschi, „Transformări radicale by Jovsky Studio”. Bruneta a fost foarte încântată de idee și spune că a avut mare încredere în specialiștii alături de care a lucrat.

Adelina Pestrițu: „A fost o provocare imensă!”

adelina_pestritu_2.jpg

adelina pestritu karl lagerfeld
Adelina Pestrițu s-a transformat în Karl Lagerfeld

 

„A fost o provocare imensă pentru mine să mă transform într-o legendă a modei, Karl Lagerfeld, personalitatea pe care am admirat-o dintotdeauna. Cred că întreaga lume a modei a pierdut un adevărat artist, vizionar și un talent incredibil. Această transformare vine ca un omagiu adus lui. Suntem convinși că va rămâne în memoria tuturor iubitorilor de fashion, dar nu numai. Cu Adrian Perjovschi, Andreea Popeanu și Lucy Faur colaborez de ani de zile, am mers pe mâna lor știind că totul va ieși perfect. Ținuta, părul, machiajul și cadrele foto au fost fix așa cum îmi imaginam și îmi doream să fie. Pentru pria dată în viața mea i-am spus Andreei Popeanu, make-up artist, să pluseze în zona ridurilor. Peruca a fost 1-1 cu părul lui, iar ținuta a conținut elemente cheie din outfit-ul lui clasic.”, a declarat Adelina Pestrițu. 

„Întotdeauna este o plăcere, dar și o mare provocare să lucrez cu Adelina. De data aceasta emoțiile au fost și mai mari, pentru că pe lângă diferență de vârsta și de sex care o despărțea de personajul droit, a fost și responsabilitatea uriașă de a recrea personajului iconic din istoria modei, Karl Lagerfeld. Ne-am pregătit aproape o săptămână pentru această transformare. Peruca a fost vopsită de 3 ori și tunsă astfel încât look-ul pe care l-am creat să fie perect. Cred că pentru fiecare dintre noi acest personaj a fost o provocare, având în vedere că Adelina este o femeie tânără și frumoasă, iar Karl a fost un bărbat trecut de 80 de ani. Transformarea a fost gândită până la cele mai mici detalii, încercând să transpun pe pe fața Adelinei ridurile și trăsăturile lui Karl Lagerfeld, astfel încât asemănarea să fie una veritabilă. A fost o plăcere și o onoare să iau parte la acest proiect dedicat marelui creator Karl Lagerfeld”, a explicat hairstylist-ul Adrian Perjovschi. 

adelina_pestritu_karl_lagerfeld.jpg

adelina pestritu karl lagerfeld
Transformarea a fost gândită până la cele mai mici detalii
Loading...

Citește și

  • A fost unul dintre cei mai mari designeri din lume, a stârnit controverse de foarte multe ori de-a lungul timpului, însă dimineaţa zilei de 19 februarie i-a fost fatală: Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

  • Lumea modei e în doliu! Karl Lagerfeld s-a stins marţi din viaţă la vârsta de 85 de ani, într-un spital din Paris. Directorul de creaţie de la Chanel şi de la Fendi nu a fost niciodată însurat, dar în 2013 a spus că vrea să se cunune cu pisica lui siameză Choupette (7 ani), căreia i-a lăsat averea lui de 200 de milioane $.