Adelina Pestrițu a slăbit înfiorător! Are sâni-gigant, dar piept de bărbat

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu (29 de ani)
foto: Arhiva Personală

O imagine recentă publicată de Adelina Pestrițu (29 de ani) pe o rețea socială a stârnit reacții negative în rândul fanilor. Aceștia sunt îngrijorați că vedeta a exagerat cu slăbitul și că mersul excesiv la sala de fitness i-ar fi stârpit feminitatea.

În fotografie, Adelina Pestrițu poartă o bustieră pentru sport și colanți. Decolteul nu foarte adânc lasă la vedere sânii generoși ai vedetei, dar și clavicula și venele de pe gât, care sunt, cred fanii, prea accentuate.

adelina_pestritu_slaba.jpg

adelina pestritu slaba
Adelina Pestrițu a fost avertizată de fani că a slăbit prea mult
foto: Arhiva Personală

 

„Nu te supăra dacă-ți spun, draga mea, dar ai slăbit prea mult. E bine să mănânci sănătos, dar cred că tu exagerezi. 49 de kilograme pentru înălțimea ta e prea puțin, ai grijă de tine”, i-a scris o utilizatoare pe Instagram. „Încerc să mă mențin sau să mai iau 1-2 kg în greutate”, i-a răspuns Adelina Pestrițu.

Totuși, nu toți fanii de pe Instagram au fost la fel de blânzi. Unii au scris chiar că vedeta nu ar mai fi suficient de feminină. „Adelina, te apreciez mult, dar devii băiețoasă. Nu mai ai feminitate? Sau îți lipsește iubirea”, „Adelina, fără supărare, dar cu sâni așa mari nu îți stă bine acum că ești slabă, ți se văd oasele”, „Și sala îți face mușchi și arăți a bărbat, îți pierzi din feminitate, arătai foarte bine vreo doi ani în urmă, aveai un fund sănătos și fălci aveai, acuma chiar nu știu ce-i cu tine”, i-au scris prietenii virtuali.

Loading...

Citește și

 • adelina speak despartire

  Cei care mai sperau că anunţul Adeliniei Pestriţu privind despărţirea de Speak să fie doar o glumă proastă vor fi profund dezamăgiţi să afle că şi artistul a confirmat vestea. Speak a anunţat tot pe pagina de Facebook că nu mai formează un cuplu cu vedeta şi că motivele îi privesc numai pe ei.

 • adelina speak despartire

  Separarea Adelinei Pestriţu de Speak, întoarsă pe toate feţele în presă, i-a atras atenţia nepotului lui Gigi Becali, care a lansat cel mai dur atac la adresa brunetei. În stilul său ironic, Lucian a luat-o peste picior pe fosta prezentatoare printr-un mesaj acid publicat pe contul lui de Facebook.

 • Petrecerea OK!, Adelina Pestritu, Speak, noul barbat din viata Adelina Pestritu, despartire

  Frumoasa poveste de dragoste dintre Adelina Pestrițu (29 de ani) și Speak (29 de ani), alias Ștefan Sprianu, s-a încheiat oficial săptămâna aceasta, după doi ani și jumătate. S-au despărțit fără scandal, fără acuzații, bruneta anunțând ruptura pe pagina ei de Facebook. Deși "cârcotașii" s-au grăbit să spună că unul dintre motive ar fi fost prăpastia care s-a iscat între ei, Adelina având un avânt considerabil în carieră, trebuie să remarcăm că la ascensiunea Adelinei a pus umărul și Speak.

 • Adelina Pestriţu şi Speak sunt împreună de aproximativ 4 luni

  După luni întregi de incertitudine, în care a negat ceea ce toată lumea vedea fără niciun fel de dubiu, Adelina Pestrițu (29 de ani) a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Ștefan (Speak). Fosta vedetă Kanal D a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook.