Adelina Pestriţu, schimbare de look îndrăzneaţă! Cum arată cu perucă argintie

adelina_tatuaje.jpg

adelina tatuaje
Adelina a făcut o pasiune nebună pentru tatuaje
Foto: arhivă personală

Toată lumea a catalogat tunsoarea Adelinei Pestriţu drept un act de curaj, dar bruneta deşi este mulţumită de cum arată, parcă mai vrea să încerce din când în când ceva nou. Sâmbătă, fosta prezentatoare tv a ieşit din casă cu perucă argintie, accesoriu care nu o prinde deloc rău. Tunsă bob, de data aceasta, Adelina s-a camuflat sub o pereche de ochelari cu rame mari şi şi-a plimbat căţelul pe străzile din Bucureşti.

Adelina Pestriţu mai are timp să copliărească până când îşi va lua în primire adevăratele sarcini. Vedeta este gravidă în patru luni şi urmează să devină mămică de fetiţă. Până când va ieşi cu bebeluşul la plimbare, ea continuă să facă drumuri scurte cu Noby, căţeluşa ei, cu care merge peste tot. Sâmbătă, bruneta a profitat de o vreme prietenoasă şi a ieşit la cafea, dar abia dacă a fost recunoscută. "De vină" pentru noul ei look temporar este o perucă argintie, pe care Adelina a vrut să o încerce şi a purtat-o chiar în public.

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu peruca
Adelina Pestriţu a încercat o perucă argintie
Foto: arhivă personală

Chiar dacă toată lumea ştie cum arată Adelina în realitate au existat şi fani care au vrut să se asigire că e o perucă şi au şi întrebat acest lucru. Răspunsul vedetei ne duce cu gândul că Adelina parcă ar simţi nevoia unei coafuri pe păr lung. "Aş vrea eu să-mi crească părul atât de ieri până azi", i-a scris ea unui fan.

adelina_peruca.jpg

adelina pestritu peruca
Adelina şi-a băut cafeaua deghizată
Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu are o relaţie de mai  bine de un an cu Virgil, pe care îl va face peste doar câteva luni tătic. Cei doi urmează să se căsătorească curând.    

loading...
Loading...

Citește și