Adelina Pestriţu a refăcut poza din copilărie, la 29 de ani distanţă

6-7-vedete-3-col-adelina.jpg

1989. Adelina Pestriţu, la vârsta de doi ani, în braţele mamei ei. 2018. Adelina şi fiica ei de aproape 4 luni, Zenaida Maria

Imagine emoţionantă postată recent pe Instagram de Adelina Pestriţu (31 de ani). Bruneta a devenit mămică de fetiţă pe 3 august, anul acesta, iar de atunci viaţa i s-a schimbat, spune ea, în cel mai frumos mod posibil.

Zilele trecute, fosta vedetă de la Kanal D a scotocit în albumul foto al familiei şi a găsit o fotografie din anul 1989, în care apare la vârsta de doi ani, ţinută în braţe de mama ei. Adelina a reconstituit imaginea, ţinând-o în braţe, în aceeaşi poziţie, pe fiica ei, Zenaida Maria. Aproape 50.000 de aprecieri a primit colajul de la prietenii virtuali ai Adelinei, dar şi sute de comentarii. “Nu seamănă deloc cu tine, are toată faţa lui Virgil. Trebuie să mai faci şi un băieţel, ca să îţi semene”, i-a scris o admiratoare.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sunt acum în focuri cu pregătirile pentru botezul fiicei lor. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie, iar la petrecere sunt aşteptaţi aproximativ 250 de invitaţi.

loading...
Loading...