Adelina Pestrițu, prezentă la concertul Rihannei. Cum s-a îmbrăcat

pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestritu a așteptat cu nerăbdare concertul Rihannei
Foto Instagram

Se pare că nici vedetele din România nu se pot ține departe de concertul anului. Adelina Pestrițu a ținut să le arate tuturor că s-a dus la concertul Rihannei, publicând o fotografie pe contul ei de Facebook.

Plină de entuziasm și nerăbdătoare, cam așa a așteptat-o Adelina Pestrițu pe Rihanna. Într-o recentă publicare de pe contul ei de Facebook, diva a declarat că-i plac foarte mult culorile vii deoarece "o duc cu gândul la exotic".

ade_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu, pregătită să se dezlănțuie pe ritmul muzicii Rihannei
Foto Facebook

De această dată însă, Adelina a preferat o ținută închisă la culoare, cu pantaloni foarte largi și strânși la gleznă - cu siguranță aceasta vrea libertate de mișcare atunci când Piața Constituției va răsuna de ritmul muzicii Rihannei. Nu a uitat totuși să-și asorteze ținuta cu o pălărie și încălțări roșii.

Loading...
 
 

Citește și

  • Este de departe evenimentul anului! Diva de 28 de ani din Barbados, care are o avere de 281 de milioane de dolari, face senzaţie la Bucureşti. În deschiderea show-ului cântă Delia Matache, Big Sean şi DJ Mustard.

  • adelina pestritu

    Adelina Pestriţu a intrat luna trecută în rândul vedetelor cu silicoane. Bruneta a recurs la o operaţie de mărire a bustului şi pentru că a fost forţată de împrejurări să poarte o bustieră specială, fosta prezentatoare tv a evitat să-şi "scoată" decolteul, în oraş. În weekend ea le-a făcut ziua mai bună domnilor şi a ieşit la restaurant cu o prietenă, într-o ţinută cu vedere la ...sâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1