Adelina Pestrițu: «Merg la psiholog de 3 ani»! Mărturii șocante

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Este toată un zâmbet la televizor și niciodată nu a dat impresia că este tristă. Este mereu veselă pentru telespectatorii ei și încearcă, pe cât posibil, să fie optimistă. Totuși, Adelina Pestrițu nu e așa și în viața de zi cu zi.

Vedeta a mărturisit că vizitează psihologul în mod regulat, care o ajută să treacă peste perioadele întunecate din viața ei. În cadrul unui interviu acordat publicației ziarulring.ro, Adelina Pestrițu a vorbit despre lucrurile care o fac să ceară ajutorul unui specialist.

„La psiholog merg de trei ani de zile și recomand tuturor. A merge la un specialist nu înseamnă a fi nebună, ci a avea grijă de cea mai importantă parte a corpului tău, și anume creierul. Sunt momente în viață când nimeni și nimic nu te mai pot scoate dintr-o pasă proastă. Atunci este momentul să faci o vizită celui care este cel mai îndreptățit să te ajute”, a declarat vedeta, pentru ziarulring.ro.

Adelina nu se teme de multe lucruri, însă un gând o macină în permanență. „Mi-e frică de momentul în care îmi voi pierde părinții... asta este singura mea frică! Nici nu vreau să mă gândesc la acea clipă, pentru că numai gândul mă face să mă dezintegrez”, a mai mărturisit ea.

În rest, bruneta are un stil de viață sănătos, mai ales că în trecut a avut mari probleme din cauza dietelor și a kilogramelor în plus. „Am o alimentație echilibrată, respectiv trei mese pe zi. Consum salate, carne de vită și curcan, supe-creme și gustările dintre mese. Nu mă dau înapoi nici de la dulciuri, însă prefer să fie raw. Fac sport odată la trei zile și tratamente corporale zilni”, a mai povestit Adelina.

loading...

Citește și

  • A rămas fără emisiunea de la Kanal d, dar nu o duce rău deloc! Adelina Pestriţu şi iubitul ei Speak se află în vacanţă în America împreună cu o fostă colegă de la tv şi iubitul acesteia.

  • Începutul lui 2016 a fost pentru Adelina Pestriţu unul plin de schimbări. Mai întâi, și-a dat demisia de la Kanal D, apoi şi-a negociat revenirea pe micile ecrane cu un alt post de televiziune. Până când își va pune semnătura pe un nou contract, Adelina se va desfăta în vacanță la Miami.

  • adelina pestritu vacanta america

    Nu este niciun secret pentru nimeni că Adelina Pestriţu şi-a câştigat notorietatea peste noapte. Ea a prezentat două emisiuni la tv, ajutată de prieteni. Rămasă recent fără job, bruneta nu a stat să-şi plângă prea mult de milă şi a plecat în vacanţă cu iubitul şi cu o amică, pe care se pare în trecut a refuzat fără niciun regret să o ajute.

  • Telespectatorii emisiunii ''Wowbiz'' au aşteptat-o cu sufletul la gură pe Adelina Pestriţu (28 de ani) la prima emisiune din acest an, însă ea nu şi-a făcut apariţia. Asta datorită faptului că bruneta a ales să înceteze colaborarea cu Kanal D, după mai bine de 6 ani.