Adelina Pestrițu, fără sutien la Media Music Awards 2017! S-a văzut tot

adelina_p.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu a purtat o ținută foarte sexy la Media Music Awards
Foto: Dorin Constanda

Ediția din 2017 a Media Music Awards s-a ținut în Capitală și a adunat din nou cei mai în vogă artiști ai momentului, dar și numeroase vedete de televiziune. Printre cei prezenți la eveniment, a fost și Adelina Pestrițu, care a surprins cu o ținută foarte provocatoare.

Frumoasa prezentatoare a fost una dintre prezențele surprinzătoare de la Media Music Awards 2017 și în ciuda serii răcoroase din București, Adelina Pestrițu și-a lăsat acasă sutienul și a ținut să arate acest lucru purtând o bluză în stil plasă, foarte transparentă, care i-a coperit sânii doar discret cu câteva modele florale.

adelina pestritu

și-a accesorizat ținuta sexy cu blugi slim și cizme negre, cu toc înalt, iar prezența ei îndrăzneață la eveniment nu a scăpat neobservată.

Loading...

Citește și

  • Am aflat motivul pentru care frumoasa brunetă pozează mereu ca și cum a atins nirvana! Adelina este îndrăgostită de un ”taur comunal”, după cum îl numesc cei care i-au făcut până acum bilanțul în materie de femei. Supranumit ”Fucky”, Virgil, spune lumea, are o calitate foarte mare... de a înnebuni femeile.

  • Adelina Pestrițu nu a mai apărut de luni bune la televizor. După ce l-a părăsit pe Mădălin Ionescu de la ”WowBiz”, show-ul de la Kanal D, bruneta a ieșit din lumina reflectoarelor și multe semne de întrebare au fost puse deasupra capului ei cu privire la veniturile sale, având în vedere că nu mai are o carieră în televiziune. Ei bine, fosta iubită a lui Speak și-a făcut o ”carieră” din online, de pe urma căreia încasează mii de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1