Adelina Pestriţu a făcut obsesie pentru acest obiect vestimentar. Nu renunţă la el nici măcar în vacanţă

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu insarcinata
Adelina Pestriţu are, de un an, o relaţie cu Speak
Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu o ţine într-o distracţie continuă. Prezentatoarea tv se află în aceste zile la plajă în Dubai, de unde nu uită să le trimită prietenilor şi admiratorilor ei de pe reţetele de socializare impresii la cald. Bruneta îşi ţine la curent amicii cu detalii din vacanţa exotică pe care o petrece alături de iubitul ei, Speak.

Săptămâna trecută a fost regina balului! A împlinit 28 de ani, motiv pentru vedeta de la Kanal d să dea mare chef. A invitat peste 200 de oameni la petrecere şi a strălucit la propriu într-o rochie lungă de culoare aurie la care a asortat un turban din acelaşi material.

ade_turban.jpg

adelina turban obsesie
Adelina Pestriţu a încercat săptămânile trecute un turban de culoare roşie
Foto: arhiva personală

Nu este însă pentru prima dată când Adelina optează pentru acest accesoriu. Bruneta a purtat săptămânile trecute turban şi la o ţinută casual pe care a îmbrăcat-o pentru a merge la redacţie, dar şi acum pe plajă în Dubai.

ade_costum.jpg

adelina turban obsesie
Nici pe plajă bruneta nu a renunţat la turban
Foto: arhiva personală

Adelina s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese de culoare neagră la care bineînţeles a asortat un turban în aceeaşi nuanţă.  

Loading...

Citește și

  • Adelina şi iubitul ei, Ştefan, nu s-au zgârcit în gesturi tandre pe toată perioada petrecerii

    Cheful de la 28 de ani al Adelinei Pestriţu a fost, cu siguranţă, una dintre cele mai fastuoase aniversări pe care vreo vedetă şi-a făcut-o vreodată. Au venit peste 200 de invitaţi, majoritatea vedete, maneliştii au cântat de-au curs apele de pe ei, mesele au fost pline de bucate sofisticate, iar şampania a curs în valuri. Adelina a fost, evident, în centrul atenţie, astfel că rochia pe care a ales s-o poarte a fost cu adevărat spectaculoasă.

  • adelina pestritu fast mood mc donalds provizii

    Adelina Pestriţu (26 de ani) şi-a călcat pe inimă şi a mers într-un loc unde nu prea ai ocazia s-o vezi. Marţi seară, prezentatoarea de televiziune s-a oprit la un restaurant de tip fast-food.