Adela Popescu vorbește despre cea mai controversată poză publicată pe Instagram

adela-popescu.jpg

Adela Popescu a publicat o fotografie care a șocat o țară întreagă
Foto Instagram

Adela Popescu a publicat o fotografie pe rețelele de socializare care a șocat pe toată lumea. Vedeta a mers la saloanele de înfrumusețare cu copiii ei și fanii au criticat-o dur pentru acest lucru. Însă Adela Popescu nu ia în considerare cuvintele dure pe care prietenii virtuali i le-au adresat pe rețelele de socializare și a clarificat toată situația.

Adela Popescu recunoaște că are nevoie și de timpul personal pe care să-l petreacă la saloanele de înfrumusețare, iar atunci trebuie să aibă grijă și de copiii ei și a găsit o modalitate de a le face pe amândouă.

„Cred că doar când am născut am facut mai multe like-uri. Fix așa e viața mea, ca în poză, dar asta pentru că noi am ales să fim foarte prezenți în viața copiilor, a fost o alegere, pur și simplu. Eu l-am alăptat pe Alexandru până la un an și 11 luni, pe cel mic îl alăptez în continuare, vreau să petrec cât mai mult timp cu ei si atunci îmi selectez foarte mult evenimentele. Dar sunt momente, cum a fost atunci la manichiură, când mama mea nu era disponibilă – căci ea ne ajută – mama lui Radu își rupsese piciorul, Radu avea nu știu ce treabă și l-a luat el pe Alexandru, iar eu am rămas cu cel mic cu programarea făcută. Dacă nu mă duceam cine știe când mai apucam’, a explicat Adela pentru viva.ro.

Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

Vedeta a explicat că „ajutorul” împotriva depresiei postnatale a fost reprezentat de reîntoarcerea ei pe micile ecrane. Cum aceasta s-a reapucat rapid de activitate, care a ținut-o ocupată și a avut parte de atenție din partea echipei de make-up și a celei de coafat, prezentatoarea TV arăta extrem de bine în exterior, iar acest lucru s-a extins și asupra modului în care se simțea în interior. 

„Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars. Anul trecut, pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu, un băiețel perfect sănătos. Ea și Radu Vâlcan mai au împreună tot un băiețel, pe nume Alexandru. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1