Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină din nou părinți?

adela-popescu-radu-valcan-casa-noua.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan se gândesc la posibilitatea de a mai face un copil sau doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte fericiți, mai ales de când a venit pe lume Andrei, cel de-al doilea fiu al ei, însă cu toate acestea, ei se gândesc să devină părinți pentru a treia oară, ba chiar ar putea să nu se oprească aici.

Radu Vâlcan a declarat recent într-un interviu, într-un mod subtil, că se gândesc să mai aibă un copil sau doi. Cei doi soți au dezvăluit, printre altele, și care este relația lor e când au devenit din nou părinți, iar din declarațiile lor, nu s-a schimbat nimic. 

„Este o altă etapă din viața noastră, nu ni s-a schimbat foarte mult viața după ce am devenit părinți a două oară, asta s-a întâmplat la primul copil. Te maturizezi, dar evident că este viața pe care ne-am dorit-o amândoi și care ne place cel mai mult!”, a declarat prezentatorul, pentru viva.ro.

Mai în glumă mai în serios, Radu Vâlcan a răspuns undei întrebări într-un mod care ne-a pus pe gânduri. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii a declarat că va răspunde la mai multe întrebări despre rolul său de părinte atunci când va mai avea un copil sau doi. 

„Mai bine vorbim peste câțiva ani, să vedem cum sunt la al treilea sau poate chiar al patrulea copil. (râde) Acum, lăsând gluma, cred că toți părinții sunt în asentimentul meu când spun că acesta este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui om!”, a mai spus Radu Vâlcan.

Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

Vedeta a explicat că „ajutorul” împotriva depresiei postnatale a fost reprezentat de reîntoarcerea ei pe micile ecrane. Cum aceasta s-a reapucat rapid de activitate, care a ținut-o ocupată și a avut parte de atenție din partea echipei de make-up și a celei de coafat, prezentatoarea TV arăta extrem de bine în exterior, iar acest lucru s-a extins și asupra modului în care se simțea în interior. 

„Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars. Anul trecut, pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu, un băiețel perfect sănătos. Ea și Radu Vâlcan mai au împreună tot un băiețel, pe nume Alexandru. 

Loading...
 
 

Citește și