Adela Popescu și Radu Vâlcan caută bonă internă: «Nu vreau să fim părinți eroi»

adela-popescu-nastere.jpg

Adela Popescu se gândește deja la vacanță și speră să găsească o bonă internă pentru copiii ei

Adela Pipescu și Radu Vâlcan sunt în căutarea unei bone interne caresă se ocupe de copii. Cei doi soți încearcă să urgenteze acest lucru deoarece au ajuns la epuizare și își doresc să se mai ocupe și de proiectele personale, sau de ce nu, chiar să se mai și relaxeze.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor să angajeze o bonă internă care să aibă grijă de copiiilor. Ea a publicat un mesaj emoționant pe blogul personal unde a precizat că ea și soțul ei sunt în căutarea unei bone interne, dar iau în calcul și varianta ca bunicii copiilor lor să se ocupe de acest lucru.

"Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinti eroi! Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse ca toate visele- bolnavior şi trezit cu faţa la cearceaf, iar eu cu un bebeluş în brate, fără posibilitatea de a-l ajuta le deplin, aşa cum o făceam până atunci. Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el", a scris Adela Popescu pe blogul ei.

adela-popescu-fiu-aniversare-o-luna_1.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan caută bonă internă
Foto Instagram

Adela Popescu se gândește deja la vacanță

Adela Popescu este cu gândul la vacanță deja, deși mai este mult până la vară.

"În vacanţă la mare îi vom duce o săptămână şi cu ajutoare după noi. Vrem să ne bucurăm de prezenţa lor, dar să nu ne solicite atât de mult. Ştim cum e cu un copil, cu doi va fi inuman. Să stăm si noi linistiţi la plajă cu o carte în mână și un cocktail pe măsuţa de lângă. Seara să îi lăsăm în cameră cu bunicii, iar noi să putem sta până târziu la taverne, la plimbări romantice pe plajă cu întoarceri ce nu ţin de programul de somn al lor

Loading...

Citește și

  • De când familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a mărit cu încă un membru, cei doi părinți radiază de fericire. Un alt motiv care a adus zâmbetul pe fețele soților este faptul că băiețelul lor cel mic a împlinit recent o lună, prilej cu care mândra mămică a publicat pe rețelele de socializare o imagine, pentru a marca această zi specială. Fotografia a atras rapid atenția fanilor, dat fiind faptul că familia purta măști medicinale, însă Adela a clarificat rapid situația.

  • adela popescu portret

    Gazda emisiunii ”Vorbește lumea” a reușit să slăbească 10 kilograme în numai o lună după ce a născut. Altfel spus, Adela Popescu a reușit să scape de o bună parte din kilogramele acumulate în sarcină într-un timp mult mai scurt decât după prima naștere, iar dieta pare să fie fost aceeași.