Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit trei ani de căsnicie: «Ne-am pupat până ni s-a făcut foame»

radu_valcan_si_adela_popescu.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o vacanță în Grecia

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit trei ani de căsnicie și au sărbătorit în cel mai frumos mod. Vedeta a publicat un mesaj pe blogul personal unde a povestit exact cum au petrecut vacanța împreună.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a mărturisit, mai în glumă mai în serios, despre cele mai amuzante momente din vacanța petrecută în Grecia.

„Ne-am întors bronzați după o vacanță în #treisiunsfert în Grecia și am dat o fugă până la Șușani. Știam ce mare bucurie îi vom face lui Alexandru să petreacă timp cu văcuțele, căluții, puișorii, strugurii, verișorii. Și așa a fost. În ziua aniversării căsătoriei noastre, ne-am trezit cu gândul la cafea, la ouă în tigaie, roșii de grădină și la brânza din sat”, a fost o parte din mesajul Adelei Popescu, publicat pe blogul personal.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut cea mai frumoasă vacanță în Grecia.

„Am sărbătorit, fără să știm, culegând struguri, pregătind grătarul, atingându-mi burtica pentru a-l simți pe „flățiolul” ce e foarte energic, mergând la alimentara din sat după pufuleți, bere și lămâi. Pentru ca mai pe seară, la apus, să plecăm la plimbare pe dealurile pe care am copilărit. Am sărbătorit, fără să știm, întâmpinând cireada de vaci și capre ce veneau spre casă, bând apă din ciutură, mâncând mere din copacii de pe uliță, culegând porumbi de fiert. Ne-am și îmbrățișat,ne-am și pupat până ni s-a făcut foame și am coborât dealul cu gândul la grătarul ce ne aștepta acasă încins.  Am ciocnit și un pahar de bere fără alcool eu, un vin de nova ei, am mâncat clătite cu gem și am aprins beculețele în curte. Am sărbătorit ,fără să știm, trei ani de la căsătorie, înconjurați de un sentiment de bine” a scris vedeta, pe blogul ei personal”, a continuat ea.

Loading...

Citește și

  • radu valcan fumeaza

    Însărcinată în șase luni cu un băiețel, Adela Popescu face față cu brio provocărilor vieții de gravidă. Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în insula grecească Skiathos, unde s-a relaxat alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de băiețelul lor, Alexandru. Un singur lucru pare să fi umbrit însă acest tablou idilic.

  • Adela Popescu a avut parte de o binemeritată vacanță în Grecia, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, băiețelul lor, Alexandru, dar și de bebele din burtică, sarcina vedetei fiind deja una avansată. Concediul a venit cu multe bucurii pentru Adela, care își pune atribuțiile de mămică pe primul loc și, deși se afla în vacanță, a decis să-l învețe pe băiețelul ei să renunțe la scutece. Prezentatoarea tv a povestit despre modul în care au decurs lucrurile, explicând că tentativa a fost un real succes, însă, pe alocuri, au avut parte și de „mici surprize” din partea celui mic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1