Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți

adela_popescu_radu_valcan_parinti.jpg

adela popescu radu valcan parinti
Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți de băiețel în dimineața zilei de sâmbătă (11 iunie)
foto: arhiva personală

Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

„Adela a născut în această dimineață (sâmbătă, 11 iunie, n.r.). Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amandoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți”, a spus Radu Vâlcan. 

Loading...

Citește și

 • Adela Popescu colectie haine moda

  Planetele s-au aliniat pentru Adela Popescu. Actrița trece, de câteva luni bune, prin cea mai fericită perioadă din viața ei. S-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește de mai bine de cinci ani, a avut parte de o nuntă de vis, iar acum se pregătește să devină mama unui băiețel. Lucrurile nu au stat însă întotdeauna așa pentru tânăra care a muncit din greu pentru cariera ei. Adela a vorbit pentru revista Tango/Marea Dragoste despre cel mai greu moment din viața ei: ”Pentru prima oară am intrat în depresie”.

 • radu valcan adela popescu

  Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Temptation Island - Insula iubirii", va deveni în mai puțin de două luni tăticul unui băiețel. Într-un interviu acordat ziarului Ring, Vâlcan dezvăluie care este promisiunea făcută fiului, dar și soției sale, Adela Popescu.

 • adela popescu

  Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Este clar că se iubesc, iar copilul care le va însenina zilele peste doar câteva luni este cel mai bun cadou din viața lor . Cu toate acestea, există un mic detaliu pe care actrița nu-l apreciază la soțul ei.

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) a intrat în ultimul trimestru de sarcină și arată perfect. Pe tocuri, într-o rochie neagră, mulată, vedeta și-a făcut cadou o ședință foto și a împărtășit una din imagini cu fanii ei de pe Facebook.

 • adela popescu

  Adela Popescu (29 de ani) este gravidă în nouă luni și va îngroșa în scurt timp numărul noilor mămici din showbiz-ul autohton. A fost activă până acum, dar în ultima lună de sarcină a simțit că este momentul să stea pe bară pentru puțin timp.

 • adela radu

  Adela Popescu (29 de ani) este o norocoasă. Are un soț care o iubește, o carieră înfloritoare în muzică, televiziune și teatru, dar și o familie în care se poate refugia oricând are nevoie, fie că este vorba despre momente grele sau de sărbătoare. Mai mult, este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată chiar luna viitoare.