Adela Popescu se pregătește de nășit un coleg de breaslă

adela.jpg

adela popescu
Adela Popescu va deveni mamă de băiat
Foto: arhivă personală

Adela Popescu (29 de ani) nu se pregătește numai să devină mamă în scurt timp, ci să și nășească un fost coleg de trupă. Dj Maxx, pe numele său real Ovidiu Florea, este unul dintre membrii proiectului DJ Project, din care și Adela a făcut parte până de curând.

Sarcina a determinat-o pe prezentatoarea de la "Vorbește lumea" să renunțe la colaborarea cu DJ Maxx și Gino Manzotti, dar asta nu înseamnă că și-au despărțit drumurile pentru totdeauna.

În emisiunea "Teo Show" de miercuri (13 aprilie), Ovidiu a scăpat "păsărica" și s-a dat de gol cu privire la relația pe care o are cu Adela. Frumoasa artistă este cea care îi va deveni nașă de cununie, alături de Radu Vâlcan, soțul ei. Deși este binecunoscut faptul că DJ Maxx este cel care nu vorbește mai niciodată în emisiuni, el a suprins-o chiar și pe Teo Trandafir cu dezvăluirea sa: "Viitoarea naşă va fi Adela. Stai că am scăpat-o. Nu o știe nimeni. Sper să nu-i fac probleme Adelei. Eu nu sunt prea romantic de obicei."

adela_dj_project.jpg

adela dj project
Adela a făcut parte din DJ Project de la sfârșitul lui 2011
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • DJ Project solista noua ela rose

  „Uneori, solistele rămân însărcinate! La noi s-a întâmplat tot timpul”. Asta spun, cu amuzament, băieţii de la Dj Project. După colaborările cu Giulia Anghelescu (31 de ani) şi cu Adela Popescu (29 de ani), Gino Manzotti şi Dj Maxx au fost nevoiţi să-şi găsească o nouă solistă.

 • dj project gino manzotti

  Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project, este cercetat sub control judiciar de procurorii DIICOT Timişoara într-un dosar de prostituţie cu minore şi şantaj. Vestea a ajuns şi la urechile colegilor de trupă, Adela Popescu şi Max, care însă au declarat că nu ştiu prea multe şi că relaţiile dintre ei s-au răcit.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

 • adela popescu

  În doar câteva luni, Adela Popescu va deveni mămică, fiind însărcinată cu băiețelul lui Radu Vâlcan. Totuși, înainte să înceapă să își asume rolul de părinte, vedeta a vrut să le arate fanilor că, înainte de a fi mamă sau soție, este o femeie atrăgătoare.