Adela Popescu s-a întors la muncă după operația de peritonită. Are look nou

adela.jpg

adela popescu
Adela s-a întors la muncă
Foto: Instagram

Adela Popescu a trecut prin momente groaznice în urmă cu o săptămână. La scurt timp după ce a ieșit din direct de la "Vorbește lumea", prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns la medic, unde a fost operată de peritonită. Credea că are gastrită, dar lucrurile erau mai complicate decât ar fi bănuit inițial.

Simpatica actriță a ajuns la spital cu complicații din cauza diagnosticului greșit pus de primii medici consultați în această problemă, așa că soțul Adelei, Radu Vâlcan, a redactat un text foarte acid, acuzând sistemul și incompetența unor doctori.

adela_radu.jpg

adela popescu radu valcan
Radu Vâlcan a fost tare îngrijorat pentru Adela
Foto: Facebook
Deși întreaga familie a tras o sperietură zdravănă, Adela a reușit să treacă cu bine peste acest hop și, după câteva zile de recuperare, luni, 21 noiembrie, s-a întors în platoul pe care-l împarte cu Cove. Aceasta și-a schimbat și look-ul cu puțin timp înainte de a se declanșa problemele de sănătate, astfel încât telespectatorii nu au avut destul timp să se obișnuiască cu ea. Vedeta și-a păstrat părul lung, dar și-a făcut un breton care o prinde de minune.

adela1.jpg

adela popescu
Adela și-a schimbat look-ul
Foto: captură video Pro Tv
Loading...

Citește și

  • Adela Popescu a făcut un anunţ neaşteptat. Vedeta de 30 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale luni seară (14 noiembrie), motiv pentru a fost nevoită să ia o pauză de la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, Vorbeşte Lumea.

  • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

    A fost o săptămână de coşmar pentru Adela Popescu! Actriţa a ajuns de urgenţă la spital după o criză de peritonită şi a stat departe de băieţelul ei, în vârstă de cinci luni, pe care nu l-a mai alăptat. Disperată că nu îi poate asigura hrana, vedeta a povestit pe blogul personal prin ce a trecut în toate aceste zile.

  • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

    Fermecătoarea prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, partenera lui Cove, a ajuns ieri, de urgenţă, la spital. Adela Popescu a publicat, ulterior, un mesaj pe reţelele de socializare prin care a explicat de ce nu va prezenta câteva zile emisiunea, pentru ca fanii să nu se îngrijoreze.

  • adela popescu

    Operată de urgenţă după ce a acuzat puternice dureri abdominale, Adela Popescu nu are doar probleme de sănătate, ci şi o îngrijorare firească ce apus stăpânire pe ea. Proaspăta mămică a ţinut neapărat să se întoarcă rapid acasă şi să-i fie alături băieţelului ei Alexandru, în vârstă de doar cinci luni, mai ales că actriţa alăptează la cerere, dar medicii i-au interyis deocamdată acest lucru.