Adela Popescu a plâns când și-a strâns fiul în brațe

adela_rezerva.jpg

adela popescu nastere naturala travaliu lung
Adela Popescu a devenit mămică de băiat
foto: arhiva personală

Vedeta Pro TV Adela Popescu a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie. Soția lui Radu Vâlcan a adus pe lume un băiețel de nota 10, sănătos tun, după un travaliu lung și chinuitor.

Din postura de mamă, vedeta a făcut primele declarații la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Am avut un travaliu lung și complicat. Contracțiile au apărut în timpul meciului România-Franța. Am așteptat să se termine meciul și am venit la spital. Bebele nu a mai suportat scorul de 2-1 pentru Franța  și a spus că vrea să înscrie și el. E un sentimemnt unic să-ți strângi copilul în brațe. Am plâns când l-am ținut la piept. Mă uit la bebe și văd doar iubire. Mai trebuie să trecem hopul cu alăptarea”, a declarat Adela.

Bunicii sunt și ei fericiți și abia așteaptă să-și ducă nepoțelul acasă. ”Nu am putut să dorm toată noaptea, m-am trezit din oră în oră”, a spus mama Adelei, iar  Doru a mărturisit că-și mai dorește nepoți, acesta fiind al patrulea.

Adela va pleca acasă împreună cu bebelușul marți. ”Abia aşteptăm să pornim împreună, toţi trei, în cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre", a scris Adela Popescu pe blogul personal.

 

Loading...

Citește și