Adela Popescu, momente tensionate înainte să nască: «Chinuri inimaginabile»

adela-popescu.jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară

Adela Popescu a povestit cum a decurs cea de-a doua sarcină, mărturisind prin ce chinuri a trecut pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a făcut declarațiile pe blogul personal și a oferit toate detaliile cu privire la acea zi.

Deși a trecut prin dureri inimaginabile, Adela Popescu este foarte fericită că a venit pe lume cel de-al doilea copil al ei.

„Așadar durerea travaliului venea peste cea de coloană, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue și de neoprit. (….) Durerile deja creșteau în intensitate și frecventa contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de muschi declanșa un nou val de iad ajungând să simt o durere uriașă continuă dublată de repetitivitatea contractiilor. Știu ca la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu mă atingă nimeni. Mărturisesc că nimic, dar absolut nimic nu mă alina, deși am aplicat tot ce mi se spusese că ar ajuta: am respirat așa cum știam că trebuie să o fac, am plâns, am urlat surd, si cred că dacă mai aveam puterea să scot un sunet acela ar fi fost curmați-mi durerea cu orice preț”, a scris Adela Popescu.

Adela Popescu a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Ea a izbucnit în lacrimi imediat cum și-a ținut în brațe copilul.

„Am supraviețuit jumătatea de oră promisă și deja ajunsesem la dilatație sapte, iar capul copilului era aplicat perfect. Înteleg ca la a doua sarcina dilatatia se produce repede odata cu coborarea capului. Urma sa nasc! Dupa aproximativ șapte contracții, gălușca a ieșit victorioasă cu mâna pe față, astfel înțelegând și de ce a coborât atat de greu. 3430, 51 cm si nota 10. Mi l-au pus pe piept și am izbucnit într-un plans izvorât din fericirea că am scapat cu viața… dând viată. Știu că spuneam fără oprire Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”, a continuat Adela Popescu.

Primele declarații ale Adelei Popescu după ce a adus pe lume al doilea copil

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea tv a intrat în direct în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" și a declarat că nașterea a decurs bine și că atât ea, cât și bebeluțul se simt foarte bine.

„S-a născut ieri dimineață la 10:16. Alexandru a fost la 11:06. E frumușel ca tatăl. Am mai primit și câteva remarci, cum că ar semăna și cu mama. Personal mi se pare că seamănă cu bunica lui Radu. Cred că va avea ochii albaștri. I-a adus și frățiorul o jucărie. A fost un sfat pe care l-am primit de la psihologi, să primească un cadou de la frățior. Sunt foarte bine, mă bucur că am reușit să mă chinui atât. Cred că mai stau o zi-două în maternitate”, a declarat ea pentru ProTv.

Loading...

Citește și