Adela Popescu, mărturisiri din perioada sarcinii: «Cred că simte și el»

adddddddddddd.jpg

Adela Popescu este însărcinată pentru a doua oară
Foto Facebook

Adela Popescu a dat vestea că este din nou gravidă, iar mesajele publicate de ea pe rețelele de socializare sunt foarte emoționante. Prezentatoarea tv a povestit ce i s-a întâmplat la ultimul control medical, dar și în ce stare se află bebelușul ei.

Vedeta este căsătorită cu Radu Vâlcan din anul 2015 și au împreună un băiețel. Însă cei doi părinți au simțit că trebuie să mai aducă în familia lor încă un copil, oferindu-i lui Alexandru, primului lor copil, încă un frățior. 

Adela Popescu a mers la un control medical și a mărturisit că sarcina se dezvoltă corespunzător, iar medicii au asigurat-o că trebuie să fie liniștită cu privire la acest aspect. În continuare, Adela Popescu le-a dat câteva sfaturi viitoarelor mămici. 

38282958_2159949520700997_9027151615508873216_n.jpg

Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu fiul ei cu care este gravidă în prezent
Foto Facebook

„Cel mai important în perioada sarcinii este să fii bine cu tine. Să cauți oamenii, locurile, cărțile, filmele, părțile din tine ce te pot ajuta să atingi starea de relaxare. Astăzi am făcut morfologia de trimestrul 2 și flățiorul' era tare bine. În primul rând perfect dezvoltat, dar și foarte liniștit și senin. Cred că simte și el încrederea pe care medicii  i-o transmit mămicii lui”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei publicate în mediul online.

Loading...
 
 

Citește și

  • Adela Popescu a terminat de filmat ultima emisiune din acest sezon de la „Vorbește lumea”, iar acum se află într-o binemeritată vacanță. Deși vedeta a povestit, pe blogul personal, că și-a început prima zi de concediu cu activități normale de mămică și soție, precum vizite la piață și grătar în familie, acum Adela se poate bucura de o adevărată vacanță de vis, în Barcelona!

  • adela popescu radu valcan

    Vacanța în doi a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan nu a început prea bine. Deși au ales o destinație de vis, Barcelona, și l-au lăsat pe micuțul Alexandru acasă, pentru a se bucura de o vacanță romantică, lucrurile nu au debutat deloc bine pentru cei doi soți.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 546131379


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1