Adela Popescu l-a arătat în toată splendoarea pe fiul său. Cu cine seamănă micuțul?

adela.jpg

adela popescu radu valcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan nu l-au arătat prea des pe fiul lor
Foto: Instagram

Adela Popescu (30 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) au descoperit o cu totul altă viață de când în lumea lor a apărut Alexandru, copilul pe care și l-au dorit atât de mult. Universul se rotește în jurul comorii lor, iar cele două vedete sunt în stare de orice pentru a se asigura că moștenitorul este fericit, sănătos și crește frumos.

Radu și Adela nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băiețelul este prezent în multe dintre pozele lor. Prima dată i-au arătat chipul în pozele de la botez, acum două luni, dar de atunci, micul prinț al familiei a fost ținut la secret. Au decis să-i lase pe cei de la Revista Unica în intimitatea familiei lor și au realizat o copertă de excepție în trei, pe care au împărtășit-o și cu admiratorii lor de pe Facebook. Unii dintre ei le-au spus că băiețelul a moștenit trăsăturile Adelei, în timp ce alții au afirmat că Alexandru este leit Radu.

unica.jpg

unica adela popescu
Primul pictorial în trei pentru Radu, Adela și Alexandru
Foto: Instagram

 

"Maturitatea relației noastre ne-a dus în situația de a ne dori un copil. Practic, era exact ceea ce ne lipsea, tabloul perfect. Alexandru a sosit în viața noastră la momentul potrivit, când ne-am dorit și, mai ales, când și-a dorit EL“, a spus Adela Popescu pebntru publicația amintită.

Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan botez

  Emoții mari pentru Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani)! Duminică (11 septembrie) a avut loc botezul fiului lor, Alexandru. Micuțul a împlinit trei luni și a fost creștinat în prezența familiei și prietenilor apropiați.

 • adela popescu prima aparitie operatie

  Adela Popescu (30 de ani) continuă să ne uimească! Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" a revenit rapid pe micul ecran, iar miercuri seară a ieşit din casă la un eveniment monden. Aceasta este prima apariţie a actriţei în public după operaţia de peritonită pe care a suferit-o în regim de urgenţă săptămâna trecută.

 • adela popescu

  Adela Popescu a trecut prin momente groaznice în urmă cu o săptămână. La scurt timp după ce a ieșit din direct de la "Vorbește lumea", prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns la medic, unde a fost operată de peritonită. Credea că are gastrită, dar lucrurile erau mai complicate decât ar fi bănuit inițial.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1