Adela Popescu l-a arătat în toată splendoarea pe fiul său. Cu cine seamănă micuțul?

adela.jpg

adela popescu radu valcanAdela Popescu și Radu Vâlcan nu l-au arătat prea des pe fiul lorFoto: Instagram
adela popescu, radu cvalcan, revista unica, adela popescu radu valcan, adela popescu unica, adela popescu baietel, adela popescu alexandru
de Teodora Ștefanov

Adela Popescu (30 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) au descoperit o cu totul altă viață de când în lumea lor a apărut Alexandru, copilul pe care și l-au dorit atât de mult. Universul se rotește în jurul comorii lor, iar cele două vedete sunt în stare de orice pentru a se asigura că moștenitorul este fericit, sănătos și crește frumos.

Radu și Adela nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băiețelul este prezent în multe dintre pozele lor. Prima dată i-au arătat chipul în pozele de la botez, acum două luni, dar de atunci, micul prinț al familiei a fost ținut la secret. Au decis să-i lase pe cei de la Revista Unica în intimitatea familiei lor și au realizat o copertă de excepție în trei, pe care au împărtășit-o și cu admiratorii lor de pe Facebook. Unii dintre ei le-au spus că băiețelul a moștenit trăsăturile Adelei, în timp ce alții au afirmat că Alexandru este leit Radu.

unica.jpg

unica adela popescuPrimul pictorial în trei pentru Radu, Adela și AlexandruFoto: Instagram

 

"Maturitatea relației noastre ne-a dus în situația de a ne dori un copil. Practic, era exact ceea ce ne lipsea, tabloul perfect. Alexandru a sosit în viața noastră la momentul potrivit, când ne-am dorit și, mai ales, când și-a dorit EL“, a spus Adela Popescu pebntru publicația amintită.

Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan botez

  Prima poză cu bebelușul Adelei Popescu după ce a fost botezat

  Emoții mari pentru Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani)! Duminică (11 septembrie) a avut loc botezul fiului lor, Alexandru. Micuțul a împlinit trei luni și a fost creștinat în prezența familiei și prietenilor apropiați.

 • adela popescu prima aparitie operatie

  Prima apariţie la un eveniment monden a Adelei Popescu după operaţie

  Adela Popescu (30 de ani) continuă să ne uimească! Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" a revenit rapid pe micul ecran, iar miercuri seară a ieşit din casă la un eveniment monden. Aceasta este prima apariţie a actriţei în public după operaţia de peritonită pe care a suferit-o în regim de urgenţă săptămâna trecută.

 • adela popescu

  Adela Popescu s-a întors la muncă după operația de peritonită. Are look nou

  Adela Popescu a trecut prin momente groaznice în urmă cu o săptămână. La scurt timp după ce a ieșit din direct de la "Vorbește lumea", prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns la medic, unde a fost operată de peritonită. Credea că are gastrită, dar lucrurile erau mai complicate decât ar fi bănuit inițial.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu a ajuns la spital cu complicații. Radu Vâlcan e "foc și pară" pe medici

  Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.