Adela Popescu, ipostază sexy! A pozat în fundul gol

adela_popescu.jpg

adela popescu
Adela Popescu (29 de ani)
foto: Arhiva Personală

În doar câteva luni, Adela Popescu va deveni mămică, fiind însărcinată cu băiețelul lui Radu Vâlcan. Totuși, înainte să înceapă să își asume rolul de părinte, vedeta a vrut să le arate fanilor că, înainte de a fi mamă sau soție, este o femeie atrăgătoare.

Adela a renunțat la ținutele care o acoperă în totalitate și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază inedită. Îmbrăcată doar într-un body care îi lasă posteriorul la vedere, vedeta s-a întins pe canapea și a adoptat o atitudine provocatoare.

adela_popescu_sexy.jpg

adela popescu
Adela Popescu (29 de ani) a pozat într-o ținută sumară
foto: Arhiva Personală

 

Cu toate acestea, fanii au criticat-o aspru pe blondină. „Pff, Adela, m-ai dezamăgit. Nu îmi vine să cred că ești altfel decât credeam eu”, „Sper ca această postare să fie o greșeală. Sunt prea multe doamne și domnișoare de genu. Mi-a plăcut și te-am admirat tot timpul pentru că erai un exemplu de urmat pentru tineri. Sper să rămâi tot așa”, „Te-ai gândit să arăți lumii că nu porți chiloți sâmbăta? Ești ridicolă”, i-au scris aceștia, în rubrica de comentarii. 

Loading...

Citește și

  • Adela Popescu (29 de ani) şi Radu Vâlcan (39 de ani) trec prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. La finalul anului trecut, vedeta a făcut marele anunţ că va deveni mămică.

  • adela popescu

    De când a trecut de primul trimestru de sarcină, pe Adela Popescu au cuprins-o nostalgia și dorul de vremurile mai ușoare. Deși mai sunt doar câteva luni până când va deveni mămică, vedeta a publicat o fotografie inedită cu ea, de când era numai un bebeluș.

  • A intrat cu dreptul în Noul An! După o lungă absență de pe micile ecrane în calitate de actriță și prezentatoare, Adela Popescu (29 de ani) s-a întors la marea ei dragoste.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1